föra inomhus ut med uteliv utrymmen

Friluftsliv är en snabbt växande trend i USA. Många husägare börjar inse att de primära boningshus av deras hem inte behöver vara inomhus. En väl utformad utomhus bostadsyta kan ofta vara den mest använda området för en familj. Dessutom är en attraktiv utomhus vardagsrum också ett bra försäljningsargument för ett hem och kan avsevärt höja ditt hem värde.

Om du skapar ett nytt utomhus vardagsrum från grunden, det finns flera viktiga saker att tänka på innan du sätter igång. När man bygger en altan eller uteplats, bör du först ta en titt på platsen och närliggande strukturer. Om du bygger ett däck som är ansluten till ett hus, till exempel, kan du inte bygga över källaren fönster eftersom det kommer att göra din källare mörkare. Om du lägger i en uteplats, kan du behöva gräva ett litet område, och du kommer att vilja se till att inte skada rötterna av alla träd i din trädgård.

Behöver du ett räcke eller staket för att ge skydd, säkerhet eller sekretess till ditt område? Det finns många alternativ från trä till metall, plast och sten. Om allt du behöver är avskildhet, kanske du vill titta på landskapsarkitektur runt din gård. Sekretess kan enkelt skapas med träd, buskar eller klätterväxter på vertikala konstruktioner såsom spaljéer, skärmar, pergolor, eller obelisker.

Utemöbler är en annan viktig del av din utomhus bostadsyta. Det finns många typer av utemöbler finns. Väderbeständig möbler kommer i en mängd olika material såsom vide, plast, metall, smidesjärn, aluminium eller trä. Du kan köpa kompletta förmonterade satser, delvis monterade produkter eller gör-det-själv kit. Var och en har sina egna fördelar och nackdelar, så du måste tänka på vad som bäst uppfyller dina behov.

En annan sak att tänka på är om din utomhus vardagsrum kommer att täckas eller inte. Vissa människor väljer att bifoga sin uteplats, medan andra bara har fasta tak eller öppna pergola beläggningar typ. Behöver du ett paraply för skugga? Markiser kan vara ett annat bra alternativ, eftersom de finns i en mängd olika tyger och storlekar, och kan fästas direkt hem till dig.

De flesta områden utomhus har någon typ av promenader yta. Några av de vanligaste grunden är gräs, grus, sten, tegel, trä och betong. Om dina promenader ytan är redan på plats, kanske du vill överväga att lägga till en utomhus matta för att mjuka upp utrymmet. Förutom priset, bör du också överväga hållbarhet, livslängd och underhåll när du är shopping för golv för din uteplats.

Om du planerar att använda din utomhus vardagsrum på natten, kanske du också vill lägga till utomhusbelysning. Ljus ger en romantisk stämning till någon inställning, men också bär en oro för säkerheten, särskilt på trädäck. Lågspänning belysning ger konsekvent belysning utan brandrisk. Solar belysning är också en växande trend för utomhusbruk. Enkelheten i att inte behöva köra elektriska ledningar gör detta ett enkelt alternativ för alla. Lågspänning och sol ljus finns i en mängd olika stilar som förgyller ditt utrymme.

Viktigast, vara säker på att din utomhus bostadsyta är säker och fungerar bra för dina behov och budget. Med lite planering kan vem som helst skapa ett uteliv utrymme som kommer att lägga till deras hem värde och ge år av nöje och rekreation för sin familj.