föra Eleganc och finess i ditt hem med righ telefonstolpars

Används i århundraden, var kandelabrar gång bringers av ljus till hem och katedraler. men med tillkomsten av el skulle kandelaber shamefully åt sidan. Numera är det rogivande lugn som ett tänt ljus ger mer uppskattat av dagens stressade generation, och en vacker kandelaber prydd med ljus är desto mer tilltalande för ögat. Kandelabrar har sedan dess varit en accent till modern inredning, även om de flesta människor visa kandelabrar som mer av en accessoar för klassisk inredning, men den tidsförskjutning som kandelabrar sätter folk i inte går för långt i det förflutna längre. Användningen av kandelabrar i modern inredning har varit lite underhållande och utmanande särskilt med de klassiska mönster som tenderar att vara vanligare bland dem, men med tillkomsten av modern inredning, bör det inte vara alltför svårt att hitta en kandelaber som skulle passar dina behov.

Ett. typer

När du väljer kandelabrar, är det bäst att först bestämma vilken typ du skulle vilja, eftersom den typen är verkligen den första faktorn som avgör användningen. Det finns i princip två typer av candelabra för golv och för bordsskivan, golv candelabras tenderar att vara stora och hög medan tabell kandelabrar är tillräckligt enkelt att hålla i handen. Golv kandelaber kan vara för inomhus-eller utomhusbruk medan en tabell kandelaber är mer för inomhusbruk accent eller tillbehör används.

Golv kandelabrar har en tendens att framkalla en kyrka som att känna på grund av sin höjd, dock har det funnits moderna vändningar till den vanliga golv kandelabrar, och du kan se detta i det stora utbud av spiral kandelabrar. Dessa är mer samtida och kan användas i modern inredning. En annan vanlig typ av kandelabrar hänger sådana, de som används i gamla katedraler och kyrkor, dessa kan dock även användas som en klassisk touch till ett matbord.

Öppen spis kandelaber kan också vara till nytta om du inte vill ha besväret med att tända en eld i eldstaden, kommer den öppna spisen kandelabrar ta hand om både utseendet av en varm eld och elegansen i en elegant accessoar. Vad mer behöver du inte använda det på vintern, kan du även använda det under våren och sommaren eftersom den inte producerar för mycket värme som en fullständig spis.

2. material

smidesjärn

– Den mest populära
– Den mest hållbara
– Flexibel nog att passa in i någon typ av inredning
– Mycket lätt att rengöra
– Varar en lång tid och kanske till och med ser bättre ut med rost!

tenn, mässing, silver

– Mässing ger bort en fin färg
– Inte precis ett slitstarkt material
– Populär symbol för förfining
– Kräver mycket underhåll
– Metall angrips i tid

porslin, marmor

– Spröd
– Är lättare att rengöra än metall
– Betyder matt inte
– Kanske chip
– Mer av en klassisk känsla

Glas, kristall

– Mer elegant
– Samtida
– Finns i levande färger
– Perfekt för bröllop och andra festliga tillfällen

typer av ljus

När du köper kandelaber bör du också överväga vilka typer av ljus som du är redo att använda, värmeljus, tunna långa ljus, korta feta ljus, doftande, etc. kandelabrar mäts för vissa typer av ljus och bör användas med rätt storlek en. Vanligtvis accepterar modern inredning bredare kortare ljus, medan traditionella omfamnar de långa tunna sådana.

Tre. dcor

Slutligen bör kandelaber du köpte matcha din inredning. Du behöver inte nödvändigtvis köpa en blommig kandelaber om du har blommig inredning, bara se till att det inte kommer ut på plats i rummet.