flyttkostnader behöver inte bryta dig

När du planerar att flytta, bör dessa kostnader beaktas och planeras för i förväg. Det är inte billigt. En övergång kan kosta tusentals dollar. Det är, när du lämna allt arbete till någon annan.

Och jobbet är det: inte bara alla dina saker måste packas, lastas och transporteras, men det finns förberedande arbete under tiden som du måste göra ändå det är mindre möjligt att farma ut till någon annan. Sortering dina tillhörigheter, besluta vad man ska behålla och vad man ska ge bort, och göra arrangemang för saker som de professionella movers inte kommer att göra ändå.

Ta kontroll över din egen rörelse kan raka hundratals eller tusentals dollar av ditt drag. Detta gäller särskilt om du inte ska flytta en stor mängd saker. Om du har en stor mängd saker, kan nu vara en bra tid att bli av med det mesta. Vilka saker är ni inte använder längre, och kan inte förutse någon användning för? Ibland kan det vara knepigt – och känslomässiga – att besluta vad man ska behålla och vad man ska kasta eller skänka.

Här är ett sätt att närma sig denna uppgift: skaffa dig ett antal lådor. Börja samla ihop alla dina saker – du måste ändå packa, eller hur? – Och fylla i rutorna enligt tre beteckningar: lådor för objekt som är “vänner” (saker du gillar och använder ofta, som det inte finns någon fråga du tar dem med dig), lådor för “bekanta” (saker du använder sällan, och liknande, men kunde leva utan), och lådor för “främlingar” (du minns inte ens att du har dem, bryr sig inte om dem, och skulle inte missa dem om du lämnade dem bakom). Förutom lådor med grejer, inkluderar möbler. Många människor inte ens gillar deras möbler, och deras säng är gammal och bör bytas ändå (8 år är en typisk madrass livslängd), så var ärlig mot dig själv om vad du planerar att släpa med dig. Kom ihåg, varje tum av den flyttbil en prislapp fäst. Gas körsträcka lider tyngre belastning är också.

Nu, packa bara rutorna med objekt som du anser vara vänner. Du har inte så mycket av dessa som du trodde, förmodligen! Nu, beställa flyttbil storlek baseras på det utrymme du behöver för att ladda endast dessa poster. Du sparar pengar redan!

Eftersom det kommer sannolikt att vara lite extra utrymme, eftersom lastbilen inte blir exakt kvadratmeterantalet behövs för vänner, kan du passa på några bekanta också. Resist pack råtta tendenser. Ju mer saker du tar, desto mindre utrymme du har på din nya plats. Dessutom, alla som lastning och lossning kostar dig i tid och energi. Men inte kasta ut verkligen älskade objekt bara för att din användning för dem är begränsad till en eller två gånger om året. Om du måste köpa allting nytt igen eftersom det faktiskt behövs i ditt liv, kan det verkligen vara värt att ta med dig. Bara låt inte känslor förvandlas till en mening!

Nu när du har tagit hand om dina egna grejer, överväga transport av levande varelser: dig själv, din familj, husdjur och växter. Självklart behöver du plats för alla du föra med dig, och kan behöva hyra en annan bil för att åstadkomma detta. Se till jackor, första hjälpen, recept, solskyddskräm och snacks är händig och inte packas undan. Utsätt dig inte till svidande reflexer på vägen eftersom dina solglasögon blev oavsiktligt undanstoppad längst ned i en resväska. Och om du har barn, bör de ha något att läsa eller leka med på vägen så tristess inte köra dem rör galen.

Ofta är det inte bara människor som flyttar till ett nytt hem. Långdistans flyttar företag flyttar inte dina husdjur för dig, så ombesörja att ditt husdjur följa med dig. Rådgör med din veterinär om det bästa sättet att gå om detta, särskilt om du kommer att gå igenom flera klimatförändringar. Självklart måste du förse dem med tillräckliga pauser längs vägen för mat, vatten, och motion. Det finns många sätt att öka ditt husdjur komfort och minimera stressen av upplevelsen. Dessutom kommer dina växter behöver särskild vård och hantering så att de inte är traumatiserade av klimatiska förändringar och uttorkning. Fråga om råd hos din lokala plantskola för bästa sätt att transportera dina växter vänner.

Kärnpunkten för många människor kommer att komma ner till budgeten. Movers kostar pengar, och det kan eller inte kan vara nödvändigt för alla människor som flyttar till ådra dessa kostnader.