få din organiserad syrum

Handarbete är en av de mest kostnadseffektiva och kul hobbyer en person kan ha. Den person som skapar handarbete fokuserar på ett tidsfördriv som är både kreativ och avkopplande på samma gång. När arbetet är avslutat finns det en vacker skapelse som kan bäras eller användas i hemmet som ett dekorativt objekt. Eftersom tiden kräver alla att leva en hektisk och kaotisk livsstil denna typ av hobby blir mer och mer sällsynta. Om du har tid och tålamod kan du utveckla färdigheter i att vända en hobby till en säljbar produkt som är av högre kvalitet än de som produceras över maskintillverkade föremål som hittas oftast i dag. Detta bör göra det möjligt för personen att öva needlecraft möjligheten att göra anspråk på en plats i hemmet som är bara för handarbete. En plats för att hålla dina verktyg och förnödenheter är absolut nödvändigt för att vända denna hobby till ett bra hem affärer. Om du behöver få ditt hobbyrum så här är några bra tips.

Oavsett vilken typ av handarbete du gör, quiltning, sy kläder, hantverk objekt eller vackra broderier du behöver för att hålla din plats, avskild till områden för varje uppgift. Du kommer utan tvekan att ha speciella verktyg och utrustning som används för varje uppgift av tyget hobby.

Du kommer att behöva tvätta många av de objekt som du använder i ditt tyg hobby innan du använder dem. Vissa tyger måste krympas innan du kan skära dem. Om du arbetar ett vackert broderi på ett tyg som har en fläck eller smetar av smuts ditt arbete kommer att förstöras. Du bör se till att en del av ditt hem tvättstuga är uttagna till de speciella tyg rengöringsmedel som du använder. Rengöringsmedel för fläckborttagning och ömtåliga föremål bör förvaras separat från den vanliga tvättmedel som används i hemmet. Du bör hålla dina städare handtvätt nära diskbänken så att du kan dra nytta av den större diskhon kapaciteten och räknaren utrymme i köket. Håll några handdukar i närheten för detta ändamål.

Ett område att torka tygerna efter att de har rengjorts är mycket viktigt också. Vissa tyger kommer att behöva sträckas ut på ett rack för torkning. Du bör se till att din torkrum hålls borta från saker som kan orsaka tyget blir smutsigt igen medan det torkas. Du vill inte lukten av gårdagens middag blir infunderas i ditt nytvättade tyget. Du kommer att kunna torka några av dina tyger i torktumlaren, men de kommer att behöva omedelbart hängas upp eller vikas för att hålla rynkorna borta. Andra vävnader bör inte torkas i torktumlaren och måste hållas i ett säkert område.

Tyger, kommer när de torkas också behöver pressas. Du kan utföra denna uppgift i tvättstugan eller i syrummet. Storleken av tyget kommer att avgöra om du kan använda en strykbräda eller kommer att behöva en större område som en tabell för att trycka på tyget. Du bör använda en icke-stick trycka arket när du trycker på dina tyger. Detta bör också hållas i närheten av din symaskin om du måste göra några touch ups till en bit tyg som du arbetar på.

Du bör också ha ett område som är avsedd för att skära mönster. Du kan använda ett bord och stol, men se till att det är bekvämt för dig. Det viktigaste om din styckning område är att det är rätt höjd för dig att arbeta bekvämt och det finns tillräckligt med ljus. Använd samma bord som du använder för att trycka in ditt syrum.

Monteringen av dina tygartiklarna behöver ett särskilt område. Du kommer att behöva en plats att sy ihop bitar av ett täcke eller göra en räknade korsstygn piece. En plats som har en bekväm stol och ett bord för delar av ditt arbete fungerar bäst. Utrymmet bör vara väl upplysta för att minska belastningen på ögonen när du arbetar med mycket små områden och en plats att hålla de verktyg som du behöver.

När du har en väl genomtänkt arbetsyta hittar du att ditt arbete är mycket lättare att utföra. Alla de verktyg som du behöver kommer att vara nära och allt kommer att vara väl organiserad. Arbetet kommer att gå mycket mer effektivt om din arbetsplats är planerad och genomtänkt. Det är värt den tid och ansträngning att skapa en arbetsyta för din sömnad hobby.