en helt ny, säkrare metod för att eliminera termiter

Alla hatar hushåll skadedjur som spindlar, kackerlackor och termiter. Det finns en bra anledning till varför bara tänka på dem kommer att få dig att känna frossa upp din rygg. Bortsett från deras krypfaktorn, amerikanerna spenderar nästan 1 miljard dollar varje år i ett försök att eliminera underjordiska termiter från sina hem. Men det finns nu nya metoder för att hjälpa till att kontrollera dessa skadliga insekter och även förhindra att nya kolonier bildas i och runt ditt hem.

Termite kontroll har tagit ett stort steg framåt med lanseringen av den största förväg i över femtio år, en som helt eliminerar dessa underjordiska termit kolonier. Detta är goda nyheter för de mer än 2 miljoner villaägare som har termit skador varje år. Termiter kan slå hem över hela landet, från båda kusterna till mitten av hjärtat. Underjordiska termiter är oerhört svårt att se. Dessa kolonier är byggda i områden där jorden är varm och fuktig och en stadig källa av trä är i närheten. Denna nya genombrott använder en 3-stegs process som har visat att eliminera termiter och förhindra ytterligare skador på ditt hem.

Först, de skadedjursbekämpning specialist lokaliserar den huvudsakliga delen av termitkoloni, en svår uppgift med hjälp av konventionella metoder eftersom termiter bon normalt sprids ut över ett stort område. Det andra är en speciell termit bete som har haft en hög grad av framgång i universitetsstudier och kommersiella studier som i stället för att avskaffa den nuvarande kolonin. Betet hindrar termiter från att växa och utvecklas. Detta förfarande är sista steget innebär en ständig reglering för nya kolonin utveckling. En stor bonus med detta system är att det kommer att bli mycket mindre påträngande i ditt hem än äldre var. Du kommer inte ha borrade hål i ditt hem. Din landskapsarkitektur förblir oskadd också, eftersom det finns mindre krav på rötterna ditt buskage.

Det finns inget sådant som ett hem som är helt säker från termit angrepp. Även om ditt hem är tegel, puts eller betong, kan dessa trä eaters finna sin väg genom dessa hinder för att få till de interna träkonstruktioner. Det kan pressa genom små sprickor i grunden, ta sig igenom dilatationsfogar, klättra upp genom Rörmokarartiklar, eller komma in på de andra trädelar av ditt hem. När de är inne, de gör sin väg runt insidan av dina väggar letar efter mat. Termiter kan dölja ur sikte för det mesta när du reser runt i trä trim eller innanför väggarna, så de flesta gånger husägare är inte ens medvetna om att de har termiter tills de börjar se skador.

Lyckligtvis kan detta nya system hitta och förgöra dessa inkräktare. Det ger ett relativt billigt alternativ som ger dig stora pågående skydd som kommer att spara från eventuella nya kolonier. Stationer är placerade runt hemmet i fläckar där det är mest sannolikt att vara termitaktivitet eller att säkerställa skydd av den strukturella integriteten. Det finns många konventionella metoder för termit behandling som kräver starka kemikalier ska sprutas i hela huset, men den nya planen är annorlunda eftersom den använder mycket lite aktiv ingrediens och bara gör så när en av stationerna är aktiv.

Denna metod innehåller betet i små stationer innebär att det är mindre risk för människor eller andra djur. Dessutom är de stationerna kapslade med en manipuleringssäker barnsäker lock för att skydda dem. Huset kommer att servas varje två till fyra veckor efter det att stationerna inrättas och agnade. Om inga termiter är närvarande, då övervakningen kontrolleras fyra gånger per år på kvartalsbasis.