eden rena platsvärmeapparater – vad är all hype

eden ren – det “handlar om annonsering

Nealry alla har kommit över helsidor reklam annonser i tidningar och tidskrifter eller hört veteran radio kommentator Paul Harvey tout Eden Ren på hans nationellt radioprogram. Vid bedömningen av om vi ska lägga till Eden Ren till vår online produktmix, tillsammans med tusentals andra återförsäljare rikstäckande, vi helt enkelt inte känner denna värmare lever upp till reklam hype. Populariteten av denna värmare har bara skjutit i höjden sedan nedgången i vår ekonomi. Enkelt sagt, folk vill minska sina levnadskostnader och Eden Ren annonskampanj är perfekt tajmade att spela in människors oro. Ingen tvekan, kunde vi göra en generös vinst från försäljning av denna värmare men har avvisat det.

varför?

Vi kommer inte gå in alltför mycket i detalj här. Bara besöka bloggar eller Google “Eden Ren” och visa kommentarerna från Consumer Reports eller Consumer Research. Där hittar du ett brett utbud av kommentarer från glödande till rent negativ. Vi är överens med resultaten från Consumer Reports om att detta är en dyr värmare. Och i ljuset av de frågor som människor har med trasiga element under transport och svårighet att få sina värmare befogat, hoppas vi människor kommer att göra en grundlig undersökning innan man köper en sådan dyr post. Vi tycker att det finns många pålitliga och billigare aggregat på marknaden som kan utföra lika eller bättre. I själva verket tror vi en kvalitet vätskefylld bärbar radiator fungerar mycket bra vid upphettning bra storlek livsrum, till ungefär halva kostnaden och utan några krångel med trasiga element många Eden Rena kunderna ofta klagar.

Vad menas med påståendet att Eden Ren kan sänka värmekostnaderna med 50%. Är det sant?

Ja och Nej Vad de egentligen säger (men de inte säger det i sin reklam) är “Zone värme. Stäng din central från ugnen. Isolera dig själv till ett rum eller område i ditt hus. Koppla in Eden Ren värmaren, och du kommer att spara upp till 50% av uppvärmningskostnaderna “. Så det är inte att Eden Ren värmaren sparar pengar, det är det faktum att du är zonuppvärmning och inte slösa värmeenergin i obebodda delar av huset. Det är vad du sparar pengar. Det är ett koncept som vi främjar och håller med. Men Eden Ren annonskampanj gör människor tror att det är värmaren som åstadkommer besparingar. Vi tror att det är missvisande. Det är metoden för uppvärmning som sparar, inte nödvändigtvis värmaren.

Så, kan jag använda en annan typ av elektrisk värmare och spara upp till 50% i värmekostnader? Yes!

Här är fakta. Den högsta produktionen på Eden Ren värmaren är 1500 Watt eller 5119 BTU / tim., Och drar ca 12,5 ampere i högeffektsläge. Du kommer att upptäcka att andra 1500 Watt värmare rita samma mängd energi. I själva verket är 1500 watt max effekt watt för någon apparat ansluten till ett vanligt vägguttag. Strömstyrka är ampere. Du kan räkna med att betala cirka 0,8 cent i timmen för att driva en elektrisk värmare, baserat på genomsnittliga energi priser i hela landet.

Men inte den Eden Ren teknik fördela värmen bättre än andra elektriska värmare?

Inte nödvändigtvis. Vi är överens om att infraröd energi är mycket effektiv. Afterall, är infraröd värme vårt primära fokus (vår firma är Infra-Red Products Supply, Inc.)
Infravärme är vad vi gör. Men vad är egentligen infraröd? Infraröd är helt enkelt en annan term för strålande. Även en radiator avger infraröd (strålande) värme. Detsamma gäller oljefyllda värmare och även direkt-vent eldstäder. De alla avger mjuk, säker och bekväm infraröd (strålningsvärme till den omgivande rymden. Sedan den första rektor av termiska dynamik är att “värme söker kall”, kommer anslutna utrymmen och angränsande rum blir varmt över tid eller tills termostaten är nöjd. Det är sant med nästan alla värmestrålare. Med detta sagt, rekommenderar vi inte en liten $ 35,00 varmluft “personliga” värmare. Dessa små värmare bör inte lämnas utan tillsyn under långa stunder. Dessutom de saknar säkerhetsfunktioner i dyrare värmare och är inte termostatstyrd. Ju bättre värmarna inte finns vanligen i stora rutan butiker och hem. Men du kan hitta dem på nätet eller från en lokal elförsörjning grossist.

En annan viktig termisk princip är att fuktig luft håller värmen bättre än torr luft. Många Eden Rena kunder är tillsagda att köpa en luftfuktare för att öka uppvärmningen effektiviteten av värmaren, med tanken att värmeenergin kan “rida” luftfuktigheten till angränsande områden bättre än om luften är torr. Det är sant. Men detta begrepp fungerar med alla värmare, inte bara med en Eden Pure. Så om du vill öka effektiviteten i din zon värmare eller ett värmesystem för den delen, tycker om att få en luftfuktare. Det kan göra en enorm skillnad.

Enligt vår mening finns det inget “special” om Eden Ren förmåga att värma upp ett utrymme. Det finns många säkra, tillförlitliga och mycket billigare el och gas värmare på marknaden som är särskilt utformade för att värma små ytor eller tillhandahålla kompletterande värme där det centrala värmesystemet är otillräckliga.

OBS: Ovanstående information är vår åsikt och är inte på något sätt avsett att smutskasta eller misskreditera Eden Ren eller Sun Twin varumärken. Vi uppmuntrar folk dra sina egna slutsatser.