droger, mediciner och klor är de verkligen i ditt dricksvatten

Tror ni att droger, mediciner är i ditt dricksvatten? Du vet att klor är men du fortfarande tror att det är säkert att dricka. Ställ dig följande frågor och läsa den här artikeln. Dina ögon och sinne är på väg att öppnas.

Skulle du dricka vatten även om du visste att det hade bara en liten droppe gift i det? Hur mycket poision tar det att göra dig sjuk eller död? Skulle du dricka vatten som har fel i det? Bara lite bakterier? En förment “snälla” virus? Är virus ofarliga? Varför skulle det vara något i ditt dricksvatten som inte borde vara där? Varför skulle inte ditt vatten vara ren och fläckfri? Är det?

Är du orolig för klor i dricksvatten? Hörde du om drogerna i dricksvatten tagna över hela världen? Mediciner i vattnet jag dricker? Oh boy, vad händer sen?

Du kanske har läst rapporter och kände mig lite lugnare av det faktum att det bara var “minut” spår av droger i dricksvatten, inte tillräckligt för en full dos. Och, det är hur vattenmyndigheterna ville att du skulle känna. De vill att du ska tro att du är säker. De vill inte att starta ett nationellt eller globalt panik.

När studier släpptes som klor i dricksvatten var en bidragande faktor i ett stort antal nya cancerfall varje år, det fanns vissa petitioning att sluta använda kemiska för offentliga desinfektion ändamål. Vanligtvis är det miljöaktivister och konsumentorganisationer aktionsgrupper som till regeringen att “göra” något. Men görs ingenting.

Rapporten om droger i dricksvatten är en nyhet för några av oss, men miljögrupper har varit medvetna om problemet i flera år. Naturvårdsverket har i tysthet övervaka problemet. Det är hur AP undersökande journalister kunde samla in uppgifterna. I vissa områden, tas prover regelbundet.

EPA är också ansvarig för att övervaka nivån av klor i dricksvatten, men enskild anläggning arbetare ta prover och redovisa resultatet. Nivåerna de rapporterar är alltid bara under “säkra” marginal. Men är det verkligen säkert och är rapporterna stämmer?

En annan grupp av undersökande journalister fann att vissa anläggningar “kasta ut” de högsta värdena, för att få ett pass från EPA. När det gäller de läkemedel som finns i dricksvatten, är de flesta anläggningar inte skyldig att pröva dem.

När det gäller klor i dricksvattnet, är de skyldiga att testa på kvartalsbasis och rapportera “toppar och dalar”. Problemet är att nivåerna kan förändras på en daglig basis. Det skulle kunna överskrida den högsta säkra nivån när som helst och ingen skulle veta.

När det gäller den giftiga metallen bly, är utrustning som krävs för att testa bostäder som anses “at-risk”. Men, ibland inte och ibland kasta ut resultaten. I ett fall hävdade den anläggning som husägare inte följde rätt protokoll och begärde inte förnyad.

När husägare kontaktades, hon sa att de följde instruktionerna exakt och var aldrig kontaktats av anläggningen om resultaten. Det bly Problemet är direkt relaterad till närvaron av klor i dricksvatten. Den kemiska urholkar rören och gör bly som användes för att göra dem att sippra ner i vattnet, när den passerar genom rörsystemet.

Innan rapporterna om hormoner och droger i dricksvatten släpptes fanns det många vetenskapliga rapporter om fisk mutationer som orsakas av exponering för mänskliga hormoner i floder, hav och vikar. Nu vet vi att dessa hormoner ökar tillväxten av cancerceller i laboratoriet.

Utan rätt hem filtrering enhet, du utsätter dig själv för dessa kemiska faror. Den klor i dricksvatten kan tas bort med en enkel kolfilter. Ju bättre design kommer också att bli av med de hormoner och mediciner, så att du kan dricka på ett säkert sätt.

Men inte bara jag upptäcker klor och droger i vattentillförseln, hittade jag många andra hälsa hotande föroreningar. Det alarmerande upptäckt betonar vikten av att installera rätt vattenfilter. Du är skyldig dig själv och din familj hälsoskydd. Och nu kan du få mer gratis vattenfilter uppgifter genom att besöka min hemsida nedan. Larry L. Taylor