dina fönster och dörrar spelar en stor roll i exteriörer energisparande

När tänker ta hand om ditt hem, är det ibland lätt att få ett sidospår av mindre nyttiga saker och ignorera viktigare frågor. Till exempel, kan du känna att utseendet är det viktigaste och vi vill alla leva i en snygg hem. Någon gång men du måste titta på praktiska frågor som hur väl vårt hem utsida skyddar dig från det kalla vintervädret. Om inget annat dina energikostnader kan sätta dig ute efter exteriörer energibesparingsåtgärder.

Visste du att den amerikanska Department of Energy säger utkast kan slösa mellan 5 till 30% av din energi? Inte bara det utan dina dörrar och fönster står för en hel del av dessa utkast och värmeförlust. Så låt oss titta på dina dörrar och fönster och några sätt att strama upp dem och göra dem mer effektiva.

Ett. installera storm dörrar och fönster:
Enkel att installera en storm dörr kan öka att dörrar energieffektiviteten dramatiskt. De gör detta genom att stoppa utkast och genom att minska luftflödet. Se till att du leta efter Energy Star-certifierade modeller. Inte bara det men, storm dörrar också skapa flexibilitet för att låta ljus och ventilation i ditt hem.

Storm fönster kan också göra en stor skillnad under det kalla vädret årstider. Det är en smärta jag vet att få ut dem och installera dem varje år. Om du har aluminium själv lagra windows kontrollera dem och se till att de är stängda. De kommer inte göra dig mycket bra om du lämnar dem i uppfällt läge av misstag!

2. Använd plast kit Isolering av fönster:
Plastfönster isolering kit är plastfilm som du fäster över dina fönster under vintern för att förhindra drag. För väldigt lite pengar du kan plocka upp några av dessa kit fönster isolering på alla lokala järnaffär. Du kommer inte ens vet att de finns där som plasten är i huvudsak osynlig. Lägga denna extra buffert mot drag kommer också att lägga en extra vindstilla utrymme och ge ditt hem en skjuts i sin förmåga att behålla värmen.

Tre. Använd fogtätning och gummilister:
Enkla luftläckage kan minska din hem energieffektiviteten med 5 till 30% per år, enligt US Department of Energy. Vilket innebär att det verkligen betala för att täta upp eventuella luckor med tätning och gummilister. Använd en tänd rökelse pinne och flytta runt dina fönster och dörrar och längs de yttre väggarna i ditt hus, där röken rör sig i sidled du har hittat ett luftläckage och en plats där din värme och kyla kan smita ut. Genom att täta dessa luftläckage med tätning och gummilister du kommer att spara dig energi.

4. Installera nya energieffektiva fönster och dörrar:
En mer aggressiv och dyrt sätt att hantera ut ineffektiva fönster och dörrar är att helt enkelt ersätta dem med moderna högeffektiva de som finns idag. Med de snabbt stigande kostnaderna för energi denna investering (även om betydande up front) kommer att betala sig innan du vet det. Om man ser på det på det sättet att det är mer av en investering än en kostnad.

Naturligtvis finns det många olika sätt som du kan spara energi i ditt hem. Ibland om människor tänker bara på vad de kan göra i sina hem när det kommer till att spara energi. När du funderar på att vilja spara energi om du verkligen behöver tänka på både insidan och utsidan av ditt hem. Det är därför vi talar om exteriörer energibesparingsåtgärder.