din Texas elräkning och hur det påverkas av kallt väder.

Jag bor i Texas och det ögonblick jag börjar känna att kall luft blåser, kommer en sak att tänka “Hej, lägre elräkning!” Jag ska erkänna att jag trodde att det var samma för resten av landet, men det visar sig att jag hade fel. Precis som de varma sommarmånaderna orsakar högre energiräkningar för Texas och andra sydliga stater, vintermånaderna orsaka en ökning i de naturliga gas räkningar för de nordliga staterna. Den goda nyheten är att det finns några tips för att hålla värmekostnaderna nere! Men innan jag får till det, är det bra att förstå bakgrunden till varför vintermånaderna påverkar energi / gas räkningar olika för olika delar av landet.

Till att börja, är den primära metoden för uppvärmning av hus i norr med hjälp av naturgas, medan i Texas, folk oftast använder el för att värma och kyla sina hus. Eftersom norden främst använder gas under vintern, kommer hem uppleva en ökning av sin gas räkningen, men inte nödvändigtvis sina elräkningar. Dessutom kräver förmåga att värma och underhålla de varma temperaturerna i hemmen i norr mycket mer naturgas än i söder. Till exempel, om vädret i norr ligger runt 15 till 20 grader (på en varm dag) tänka på hur mycket gas som är nödvändig för att höja och hålla hemmet temperaturer vid ett uthärdligt 70 grader. Det är dyrare än att försöka höja temperaturen från 55 eller 60 grader, som i söder. Därför, ju mer naturgas som används, kostnaderna stiger på grund av den ökade efterfrågan, vilket naturligtvis resulterar i högre elräkningar.

Eftersom vi nu vet att kostnaderna för uppvärmning kommer att öka, här är några sätt att hjälpa till att hålla dessa kostnader nere.

Utnyttja värme från andra källor. Enligt scrippsnews.com, kommer varje grad över 70 öka din uppvärmning kosta upp till fyra procent. Så försök att dra nytta av den värme som genereras från andra aktiviteter som görs runt huset. Till exempel, ta en dusch genererar värme. Så under din nästa dusch, öppna dörren badrum att låta ångan sprider sig till andra rum. Bara vara säker på att inte slå på fläkten, som snabbt kommer att ta bort den varma luften.

Låt inte värmen fly onödan. Detta kräver en del utredningsarbete på slutet för att lokalisera eventuella luckor eller läckage där varm luft kan strömma ut. Känn runt fönster och dörrkarmar för att se om det finns någon kall luft läcker igenom. Om du känner dig kall luft betyder det att du har hittat ett luftläckage. En relativt enkel fix är att använda fogtätning eller väder-strippning att fylla i läckorna. Utkast kan också komma i genom basen av dörrar. En enkel lösning är att rulla ihop en handduk som en orm och placera den vid basen av dörren. För något mer tilltalande, det finns förslag proppar som kan hittas i färgglada mönster.

Håll fönstren täckta när det är mörkt ute. Om du har solskydd på något av dina fönster, stänga dem på natten. Detta kommer att bidra till att minska värmeförlusten och förhindra att kall luft från att komma in på baksidan, hålla dem öppna under dagen för att låta den varma solljuset i. För bostäder med äldre fönster, förutom solskydd, kan du ansöka plastfolie över hela fönstret. Det kanske inte har den bästa curb överklagande, men det kommer att lägga ett lager av isolering utan att blockera ljuset.

Sätt på strumpor. Detta är ett enkelt trick för att värma kroppen. Så mycket som 30% av din kroppsvärme kan strömma ut genom dina fötter och händer, så det är bra att sätta på sig ett par strumpor. Om du fortfarande är kallt, prova att sätta på ett kast filt för att täcka dina fötter och axlar istället för att vrida upp värmaren.

Schemalägg professionellt underhåll. Det rekommenderas att ditt system ska ha underhåll två gånger per år – en gång på våren innan kylningen säsongen börjar och sedan på hösten innan eldningssäsongen. Om en värmare sköts på rätt sätt kommer det att köra mer effektivt. En annan sak att komma ihåg är att kontrollera filtren i ditt värmesystem. De kan få smutsiga och igensatta och orsaka att enheten inte arbeta hårdare för att pressa varm luft ut vilket ökar uppvärmningskostnaderna.

Sköt din spis. Använda den öppna spisen kan vara mysigt på den tiden, men det också kan slösa gas eftersom det tillåter varm luft att komma ut genom skorstenen. Så när spisen inte används (särskilt efter branden dör ut och gasen är avstängd), stänga spjället, vilket kommer att förhindra varm luft från att fly.

Använd takfläktar. Precis som under de varma månaderna, kan fansen bidra i de kallare månaderna också, om det finns en back-kontakten. När riktningen av en takfläkt är omvänd, kommer det drar faktiskt den svala luften upp att blandas med den varma luften, som är särskilt användbart i rum med högt i tak. Om du är förvirrad över vilken väg fläkten bör kretsa, sedan stå direkt under den och om du känner en vind så är det på sommaren läge och måste stängas.

Skydda eluttag och strömbrytare. Utomhus eluttag och strömbrytare kan faktiskt vara en källa till luftläckage också. För att hålla luften i, kan du köpa och installera kuddar skumisolering som är enkla att installera och finns på de flesta järnaffärer.

Klänning för tillfället. Så visar det sig att din kropp är en av de bästa värmekällor du har. Innan du når över att skruva upp termostaten till 80 grader, prova att lägga på några varma kläder. Klä på lämpligt sätt genom att bära lager, vilka fällor kroppsvärmen i luftfickor mellan skikten för att hålla dig varm. Också, tröjor och träningsbyxor är hjälpsamma, och medan de inte kan se de mest fashionabla, kommer du åtminstone vara varm.

Glöm inte varmvattenberedaren. Om din varmvattenberedare är äldre än fem år eller har en rvalue mindre än R-24, sedan försöka tillämpa isolering. Detta kan minska värmeförlusten med 25-45%. Detta kan leda till besparingar på 4-9% i kostnader uppvärmning av vatten. Ett enkelt sätt att lägga isoleringen är att använda en filt varmvattenberedare / jacka (vara säker på att det har ett värde av minst R-8). Slutligen, isolera rören runt din varmvattenberedare. Detta är särskilt användbart om varmvattenberedare är placerad i ett ouppvärmt utrymme. Det kommer att minska värmeförlusterna, och du kommer inte behöva vänta så länge för varmvatten, vilket också kan spara på vatten också. För att isolera rören, kan du använda bra isolering kvalitet pipa, remsor av glasfiber isolering eller för en enklare fix, rörhylsor (vanligast).

resurser
http://today.msnbc.msn.com/id/16176373/ns/today-money/