dekorera en julgran för semester säsonger

Nu när det är semesterperioden alla är upptagna med att tänka om hans eller hennes julgranar. Det finns knep och tips som hjälper dig att skapa en unik look som passar i ditt hem och lägger gnistan till din semester firande. Verkliga eller artificiella, kan lite fantasi tar det tom duk och förvandla det till något riktigt magiskt som kommer att förgylla din hela semesterperioden.

Du kan börja med att leta efter idéer på träden du ser på offentliga platser som gallerior eller lobbygrupper hotell. Dessa är bra ställen för att få idéer som du enkelt kan ta med till ditt eget träd.
Här är några bra tips för att skapa ett vackert träd

1.Your träd står i ditt rum tills semesterperioden slutar så det bör ha en visuell effekt. Utrymmet i ditt rum kommer att avgöra storleken på trädet du kan ha. Detta är viktigt att tänka på, särskilt om du vill förbättra dina smycken.

2.Decide på den övergripande ser du. Ju fler filial tips ditt träd har, desto fler ornament och dekorationer som behövs. Om du vill att ditt träd att ha en informell look, välj ett träd som har långa nålar och upswept grenar. Om du vill ha något mer formellt, välj ett träd som ner har sopat grenar och med korta nålar.

3.Pay uppmärksamhet på belysning. Det finns en allmän regel för att avgöra antalet lampor för ett träd – en fot träd bör ha ca 40-50 lampor. Det enklaste sak att göra är att köpa en pre-lit träd, inget kladd och enkel förvaring. Men om du gör lamporna själv, hänga dem inne i trädet, för en blinkande effekt. Strängarna lamporna på ytterkanterna, över topparna av grenarna kommer inte ser rätt. Kom ihåg att hålla mängden ljus uniform, utan och ofyllda utrymmen.

4.Add krans. Oavsett om du väljer traditionell krans eller pärlstav krans, kan du få ett bra utseende. Om du vill ha traditionell, bylte din krans från toppen till botten, och även runt baksidan av trädet. Den bylte av din krans kommer att bero på bredden på ditt träd. Vrid krans vid spetsen och det bör vara mindre när den når toppen av trädet. En annan stil är att fördubbla bylte din krans och forma den till en spiral krans. Vissa föredrar att använda band som faller från toppen av trädet ned längs till botten.

5.Use fyllmedel. Du måste använda fyllmedel för att ge trädet en förtrollande utseende. Vissa människor gör inte detta men det är ett bra sätt att ge ditt träd ett nytt utseende.

6.Choose ett färgschema. Använd en enda färg eller två kostnadsfria dem att ge ditt träd en samordnad, dekoratör utseende. Prova traditionella alternativ såsom rött och guld, eller något annat som rosa och vitt. Använd smycken av dessa färger och håller kransen i samma färg familj.

7.Dare vara annorlunda. Dekorera efter vad du vill, även om det inte är “traditionellt” sätt. Använd din favorit hobby, prydnader samlats på semester, eller gamla glödlampor stil för att skapa en look som är verkligen din egen. Detta kommer att skapa en unik, personlig semester uttryck som är säker att vara en konversation starter.

8.Don ‘t glömma handgjorda smycken. Oavsett vilken stil du försöker uppnå, gjorde handen smycken av din egen barndom, eller de av familjemedlemmarna kan vara underbara tillägg till något träd, och komplimang någon stil.

9.Cover basen av ditt träd med en färgglad träd kjol så att presenter undertill kommer att vila på en vacker bakgrund. Detta gör paketen ser ännu festligare, och ser bra ut efter presenterna packas också.

10.Top den. Använd en stjärna, en ängel eller en stor rosett – det som passar din individuella smak.