de vanligaste uteplats uppvärmning tips för utanför uteplats

Nu när vädret börjar svalna, kan du spendera mindre tid på kvällarna hänga på uteplatsen eller i trädgården. Men om du älskar att tillbringa tid på din uteplats inom kvällarna, behöver du inte skära din tid utomhus så kort. Istället kan du titta på att få vissa utomhus uppvärmning tillbehör. De kommer att hjälpa fram en varm underhållning område precis där du kommer att vara trevlig och toasty även på en sval vinter kväll. Du hittar också många vackra bitar att välja mellan.

Förmodligen den mest typiska utomhus uppvärmning varor inkluderar utomhus brand gropar, brand tabeller, chimineas, eldstäder och värmelampor. Var och en är unik på sitt sätt och även dubbelt så stora designen lappar.

Brand gropar – Dessa är några av de mest omtyckta tillbehör uteplats värmare. De är ofta felstavade som 1 ord, firepit. Brand gropar är ett prisvärt utomhus uppvärmning alternativ och har många olika mönster. Det finns grundläggande brand gropar och gropar eld med vackra designade utseende. Du kan även hitta många online tutorials som lär dig hur du kan göra din egen eldstaden. Dessa dagar, propan brand gropar är ett vanligt alternativ eftersom de är mer miljövänliga och ses som säkrare alternativ att använda sig av på uteplatser.

Fire Tabeller – är Fire tabeller härrör från de mönster av eld gropar. Istället för att ha gropar, de har platta toppar som tabeller. Lågorna stiger från ytan av bordet, och även du kan även hitta eld tabeller med “flame mönster” som fred tecken, symboler sol, och så vidare.

Chimineas – Chimineas skapas från enkla mönster av eld gropar och eldstäder. De är slutna strukturer med skålar som liknar de gropar i brand gropar, och strukturer skorsten som speglar skorstenar på eldstäder. Chimineas skulle kunna upptäckas i ett flertal olika leveranser och storlekar – lera, gjutjärn, koppar, gjuten aluminium, och så vidare. Chimineas måste skötas på ett speciellt sätt som andra utomhus uppvärmning tillbehör inte, så gör din forskning när du väljer en chiminea. En perk av chiminea är att, till skillnad från andra utomhus uppvärmning tillbehör, kommer chimineas alltid blåsa rök från dina vänner och släktingar.

Eldstäder – De externa värmesystem är lite mycket mer delaktiga. Generellt, vänder de sig vara del av arkitekturen i bakgård underhållning områden, utomhus utrymmen levande, och så vidare. De bör placeras i ett område där det finns tillräckligt med utrymme för att se till att röken inte kommer att överbelasta gäster, och att det inte finns någon fara för närliggande buskar eller träd fattar eld. Det finns även portabla eldstäder som brinner på gel bränsle eller naturgas. Många av dem har extremt designer ser ut och göra stora tillägg till moderna hus.

Värmelampor – Detta är ytterligare en fantastisk värme alternativ. De är allmänt förekommande på platser som barer, klubbar och restauranger med utomhus. Många individer anser inte dessa för sina hus, men de är tillgängliga och billiga alternativ. De ger en lounge känsla bakgårdar och gå bra i bakgårdar med utomhus kök, barer och gemensamma utrymmen underhållning.

Någon av dessa fantastiska utomhus uppvärmning tillbehör kommer att lägga stil och värme till din uteplats. Håll också i tankarna som med brand gropar, tabeller brand eller annan öppen eld utomhus uppvärmning posten, du måste kontrollera dina lokala brandföreskrifter och lagar zonindelning. Det kan finnas specifikationer eller begränsningar på vilken typ av öppen eld varor du har möjlighet att få.