däck Building Grunderna

Oavsett om du bygger ett däck till ditt hus eller ett tillägg till en landskapsplanering för att försköna din trädgård, måste du förstå grunderna i däckdesigner innan du arbetar mot att komma med detaljerade planer för dina däck.

Innan du komma med dina slutliga planer måste du kunna identifiera de olika strukturella komponenter som kommer att göra upp dina däck. Den grundläggande däcket består av fundament, stolpar, balkar, bjälklag och styrelser däck.

Grundsulor: Tillverkad av betong, måste dessa footings vara tillräckligt stark för att stödja hela däcket, plus någon belastning däcket kommer att bära, såsom möbler, människor, växter etc. Den typ av fot beror på vilken typ av jord du har att göra med. Dessutom har storleken och höjden av strukturen bär på vilken typ av fot att använda. Om du bygger dina däck på en fast, stabil, väldränerad jord läge, då piren block skulle fungera bra. Du kan placera dessa block direkt på marken eller i ett grunt hål fylld med gjuten betong för mer stabilitet. På fast mark kan du också gräva ett hål (12 till 14 inches i diameter) till det djup du önskar och sätter en ankarmetallen inlägg i den våta cementen. Hålen för dessa fundament bör vara bredare upptill vilket skapar en klockform, vilket ger fundament mer stabilitet. I mycket lös jord (såsom sand eller grus) färdiga betong rör används så att väggarna av hålet inte kollapsar när man häller cementen. Oavsett vilken fot du använder, botten av fot bör vara under frostlinjen, och toppen bör vara minst 3 inches över marken.

Inlägg: Dessa är oftast gjorda av 4 x 4 eller 6 x behandlat 6 virke. De ligger på slutet, på toppen av fundament. De tjänar till att bära vikten av däcket till fundament nedan.

Balkar: Dessa ger den horisontella stöd av däcket. Storlekarna är 2 x 8, 2 x 10, eller till och med 2 x 12, beroende på storleken eller höjden på din struktur. Det är klokt att kolla med din lokala bygglov institution när du får ditt tillstånd för att se vad riktlinjerna. Balkar är fästa vid motsatta sidor av stolparna med bultar eller skruvar fördröjningar.

Ledger Boards: Om däcket är fäst på sidan av ditt hus, måste husväggen stödja ena änden av däcket. Reglarna kan vila på toppen av huvudboken eller hänga spola mot ytan av huvudboken. Baserat på vilken typ av sidospår du har på ditt hus kommer att avgöra vilken metod som ska användas.

Reglarna: Dessa är vanligtvis 2 x 6s eller 2 x 8s fäst balkarna för att stödja PRYDNAD styrelser. Beroende på storleken på ditt däck eller formen på dina däck reglarna kan köras antingen över toppen av balkarna, eller hängas mellan dem med reglar galgar.

Inplankning: Däcket yta kan byggas med 2 x 4 eller 2 x 6 decking brädor. Dessa fästs med förzinkade däck skruvar. De läggs över bjälklag med det önskade mönstret du väljer. De flesta däck styrelser är 6 i breda (5 ¼ i faktiska bredden). Eftersom PRYDNAD är den mest synliga delen av byggprocessen, kommer du vill välja virket noggrant. Det är en bra idé att inspektera varje virkesstycke innan du köper den. Kontrollera om knop, sprickor, ojämnheter i träet och att se om virket är skev.

Detta är grundläggande däck information som du kan använda som en riktlinje för att uppnå den drömmen däck du alltid velat ha. Bygga denna skapelse med dina egna händer, dina önskemål, kommer att ge dig stor tillfredsställelse.