bort fladdermöss är inte en diy jobb

Visste du att äta upp till 600 myggor i vardera en timme, fladdermöss är de bästa insekt kontroll finns? Det finns lite i naturen mer uppiggande än att titta på fladdermöss fladdrar omkring i skymningen, ibland “dyk-bombningen” de insekter som irriterar oss så mycket. Trots detta, väldigt få av oss är beredda att låta fladdermöss göra sina hem i våra hem, lägenheter, eller andra byggnader.

Till skillnad från möss, tuggar fladdermöss inte hål i byggnader. De har verkligen inte till! Det tar ett utrymme mindre än en tum bred för en fladdermus att lätt komma in eller ut ur en byggnad. Så hål i taket eller väggarna är inte skador orsakade av fladdermöss. Snarare finns det mer försåtliga risker för fladdermöss lever våra utrymmen gillar: spridningen av sjukdomen, de kvalster fladdermus och den strukturella skador (på grund av deras urin och gödsel).

Att ignorera bat kontroll (humana, levande, professionell) problem, kommer det inte gå bort. Fladdermöss kommer inte att försvinna. Istället kommer de att föröka sig och orsaka mer skada under åren. Dessutom är rekommenderar det starkt att du undviker att hantera fladdermöss själv. Om du måste, kom ihåg att fladdermöss är juridiskt skyddade! Att döda dem kan leda till stora böter. Andra, två procent av fladdermöss bär rabies. Fladdermöss munnar och tänder är mycket små, och en bit mark kan inte upptäckas. Någon kontakt med fladdermöss bör behandlas som en möjlig exponering för rabies. Om du utesluter dem effektivt, kommer de att försöka hitta sin väg tillbaka in under de kommande nätterna (vara medveten om fönster som inte är ordentligt screenas). Fladdermöss är långlivade, driven av instinkt.

. Även en professionell fladdermus borttagning (uteslutning, förintelse, som utförs av en tekniker med många års erfarenhet, kan resultera i fladdermöss hamna inuti byggnaden eller huset också ihåg några fladdermöss migrerar -. Övriga arter övervintra i sitt bo Tätning upp ditt hus under senhösten när du tror att de har migrerat bör endast göras om arten har säkert identifierad. Annars kommer du och fladdermöss har en överraskning nästa vår.

Den mest logiska vägen att gå är att ringa en skadedjursbekämpning fladdermöss företag. En professionell inom detta område kommer att veta precis hur man hittar hålen fladdermöss användning. Han får då fladdermöss ut (hus, byggnad, skola, lager, vind) genom att sätta särskilt utformade “dörrar” i hålen som gör att fladdermössen att lämna, men inte komma in. Efter några dagar, när han är säker på att fladdermöss alla utesluts från byggnaden, kommer han att stänga alla hål så att fladdermöss (och alla andra varelser som letar efter ett mysigt hem) inte kommer att kunna komma in. Vid denna punkt, bat guano städa (histoplasmos, fara, giftiga, safe, sjukdom) och urin och kontroll av bat kvalster kan slutföras, vilket gör området tillgängligt och säkert för borttagning och reparation av skadad egendom.

Det är möjligt att din lokala skadedjursbekämpning företag gör en del bat arbete “på sidan”. Bat utanförskap är en mycket specialiserad nisch – mycket annorlunda från vanliga skadedjur frågor. Att säkert och korrekt hantera bat arbete, måste ett företag arbeta från stegar och / eller personhissar. Kunskap om bygg standarder och koder är viktigt att förhindra att täta upp områden felaktigt att låta en byggnad för att ventilera ordentligt.

Genom att ringa i en kommersiell fladdermus kontroll (borttagning, uteslutning) professionell, har ägaren räddat sig besväret och kostnaden för hyra bödlarna, risken för exponering av hans anställda till sjukdomen, och extra kostnader för ytterligare egendom devalvering.

I slutändan, fladdermöss är vilda, långlivade djur. Det finns inget substitut för erfarenhet!