bästa bärbara värmeelement finns

I stora hus eller hus utan värmesystem, bärbara värmeelement är användbart för att hålla små utrymmen varm. Istället för att ge värme till hela huset, kan husägare använda en värmare i ett enkelrum. Inte bara sparar dessa apparater energi och pengar, men också sprida varm luft snabbare än större system.

Det finns många olika val i bärbara värmeelement. Det finns ett brett utbud som finns, och den dyraste är inte nödvändigtvis det bästa alternativet. De finns i många olika stilar, och en del även använda olika metoder för att ge värme. En köpare kan göra rätt köp genom att noggrant väga sina alternativ innan plocka en apparat.

viktiga alternativ

Alla bärbara bastuaggregat för inomhusbruk är elektriska. Värmare som använder andra typer av bränsle skall anslutas till ventiler, så att de inte kan flyttas. En av fördelarna med att köpa en elektrisk värmare är att det kan placeras i ett område med ett utlopp. Vissa modeller är utformade för att efterlikna braskaminer och kaminer förbränning.

Det finns flera olika sätt en elektrisk värmare kan skingras värme. Många har fläktar som blåser luft över varma spolar och ut i rummet. Dessa är bra för att ge värme till hela rummet på en gång. Andra utstrålar värme från enheten i den riktning den står inför. Användaren måste bo nära denna typ av värmare, eftersom värmen är koncentrerad till ett litet område. Denna typ av värmare som är bäst lämpad för garage eller andra utrymmen som är för stora för att värma, men är i behov av lite värme.

Vissa modeller har extra funktioner som är tänkta att hjälpa till att hålla rummet varmt eller utöka funktionaliteten. Många använder termostater som tillåter användaren att styra mängden värme som avges av värmaren. Särskilda enheter som redan använder ventilationssystem erbjuder luftfilter alternativ. Denna funktion kan förhindra värmaren från brinnande damm eller hår som samlas i spolarna. Det renar också luften när den värmer och lämnar rummet luktar färskt.

När du väljer ett värmeelement, är säkerheten viktigast. Många modeller har säkerhetsmekanismer som förhindrar brännskador och bränder. Ett tips-omkopplaren detekterar när mmsvärmaren har välts över och automatiskt stänger av den. Liknande switchar kan kyla spolarna när de berörs eller av strömmen till hela enheten när den är täckt av någonting.

de bästa bärbara värmeelement

En bra bärbar värmare behöver inte alla de alternativ som finns ovan, men det kan vara klokt att göra en lista över de mest önskvärda alternativ innan beslut fattas. Det finns en hel del kvalitet rumsvärmare på marknaden, så ta dig tid att begränsa fältet innan du går shopping.

Villaägare som letar efter en stor värmare bör undersöka en modell som DeLonghi SafeHeat. Vid ungefär $ 200, ger det även värme till ett större utrymme utan att vara skrymmande. Det jämnar har säkerhetsfunktioner och stänksäkra för användning i badrummet. Denna värmare är kapabel att värma ditt rum och samtidigt minska din elräkning.

Elektriska spisar gillar Newair AH-510E Elektrisk spis värmare startar till samma pris och ge värme, men lägga till charmen i en eldstad. Denna modell har en timer och spolar lyser som små lågor. Även om det kanske inte är lika portabel som en del andra elektriska alternativ, kan en spis värmare flyttas lättare än ventilerade spisar.

För en mindre, billigare alternativ, prova World Marketing Elektrisk Konvektion Värmare. Den värmer snabbt och ger variabel styrning av temperaturen och fläkt. Den har också ett tips-omkopplare. Denna lilla värmaren kommer även under $ 30.

De som funderar på att lägga till en attraktiv men dyr värmare till deras hem bör överväga Honeywell HZ519 Digital Low Profile Tyst komfortvärmare. Det är en lång, smal enhet som sitter låg på marken och ljudlöst värmer rummet. Den har en digital termostat, en timer som möjliggör automatisk avstängning, och flera säkerhetsbrytare. På $ 1000, har denna enhet bara om allt man kan önska sig i en värmare.

Även dessa värmare har olika priser och alternativ, kan de hjälpa alla bekvämt värma något utrymme under vintern. Det bästa är att de alla är helt bärbar, så att de kan flyttas från ett rum till ett annat. Kom bara ihåg att aldrig lämna dem och obevakad.