bakgård brand gropar en glödande rekommendation

Skapa en mysig utomhus underhållande område i din trädgård kan vara så enkelt som att göra några landskapsarkitektur förändringar. Utomhus rutor i varma, naturliga färger kan ordnas för att bilda en rustik yta på uteserveringen. Buskar och småträd kan ge ett mått av integritet och ensamhet även i hjärtat av staden. Tänk också värme och verktyget en bakgård eldstaden kan lägga till din bakgård. En vacker källa till ljus och värme, brand gropar lägga en härlig glöd till din utomhus sammankomster, och kan användas för att laga mat precis som i en lägereld eller på en grill.

Metal brand gropar är bland de mest tillgängliga och kan köpas i ett antal olika former. Det enklaste är stora metallringar, vanligen med dekorativa former utskurna ur sidorna, avsedda att sitta i en sandlåda. Även dessa är oftast billigast, medger många av stadens förordningar inte öppna eldar av denna sort. Kontrollera lokala lagar innan du investerar i en brand grop av detta slag. Rejäla brand gropar finns att stå på tre eller fyra metallben, dessa kan vara mycket enkelt utformad, eller mycket utsmyckade, beroende på din smak och budget. Se till att du väljer en plats för din eldstaden som tål värme, de flesta tillverkare rekommenderar att du placerar eldstaden över en cirkel av sand eller sten för att garantera din säkerhet. De flesta städer låta dessa upphöjda brand gropar eftersom de är liknande i konstruktion och verktyg för att utomhusgrill, men långt mer dekorativa. I själva verket kommer en del metall brand gropar utrustad med en grill, gör utomhus matlagning enkelt och roligt. Om du köper en grop koppar brand, kommer du vill skydda sin känsliga yta från alla dropp med ett sprut sköld eller aluminiumfolie för att förhindra spill och fläckar.

En chimenea är en speciell typ av eldstaden som inkorporerar en skorsten i sin design. Traditionellt görs av lera eller terrakotta, Chimeneas sitt ursprung i Mexiko som en kombination av värmeelement och matlagning centrum. Familjer skulle samlas runt chimenea för värme och att dela en gemensam måltid. Den stora fördelen med chimenea över andra typer av brand gropar är dess förmåga att kanalisera rök upp och bort från marken, men är värmen också riktad uppåt, så att chimenea ger mindre värme än andra typer av brand gropar. Även om de ursprungliga lera mönster inte stå upp mycket bra mot regn, hagel, eller extrema temperaturer, gjutjärn och mönster aluminium finns tillgängliga. Chimeneas varierar i design från enkla, rustika mönster att utsmyckade skärmade modeller med koppar accenter. Medan vissa är rent dekorativa, andra har ett galler eller grill för matlagning eller grillning. Eftersom både traditionella metall brand gropar och Chimeneas använder ved som bränsle, kan du välja flis som avger en behaglig doft, vilket ytterligare bidrar till din njutning av branden.

Gas brand gropar, som gas grill, kräver tankar naturgas eller propan för att driva sina flammor. Till skillnad från gas grill, dock kan gas brand gropar inte användas för matlagning i de flesta fall. Några modeller, dock är särskilt utformade för att erbjuda samma säkerhetsfunktioner som standard gas grill. Gas brand gropar saknar den varma överklagande av trä rök, men för dem med allergier, kan detta vara en positiv faktor.

Oavsett vilken typ du föredrar, brand gropar gör en härlig komplement till nästan alla bakgård, vilket ger en varm, mysig atmosfär och ger en konversation bit för alla sammankomster. Oavsett om du gillar matlagning utomhus, eller bara koppla av i den mjuka skenet av eldskenet, det finns en brand grop som är rätt för dig och din bakgård.