bäddsoffa urvalsguide

Nästan varje hem behöver en extra säng för att rymma en gäst. De flesta människor har inte tillräckligt med utrymme i sina hem för att ha en extra madrass-säng. De kan bara inte råd att avvara det stora utrymme som ska användas då och då. Bäddsoffor (även kallad bäddsoffa eller bäddsoffa) kommit in på scenen som en ersättning för madrasser-sängar.

Att köpa en bäddsoffa kan vara en knepig uppgift eftersom det finns många varianter på marknaden. Vanligast är:

a-Pull-out kära: Dessa har varit standard sliprar på marknaden under flera decennier. För att göra det en säng, måste du ta bort de sittande kuddar bort och utdragbar madrass från insidan av soffan. Fördelar: * De finns i många olika storlekar: drottning, full, tvilling, singel .. När storlek blir mindre, blir namnet på en love seat säng eller en stol säng. * Större färgval: Eftersom vissa av dem tillverkas lokalt, de kommer med stora tyg val av kvalitet och färg. Nackdelar: * De är mycket obehagligt: ??Mest amerikaner, tyvärr, vill sjunka i sina soffor snarare än att sitta på dem. De vill att de super mjuka. Att ha en super mjuk soffa och en säng i det, måste madrassen jakten vara mycket flexibel och madrass skulle vara mycket tunn (för det mesta de kommer bara med en en tum skum skikt som en madrass). Denna kombination gör att du vaknar med en ryggen värker. * Sitting kuddar tenderar att glida ut under dig väldigt lätt. * Mekanismen är svårt att fungera: Det är en stor utmaning för de äldre och personer med ryggproblem att dra sängen ut. Speciellt för större storlekar, är det verkligen ett krävande jobb. * Inget utrymme

B-Futons: Kanske är det mest kända sleeper typ. De är inte kallas bäddsoffor eftersom de inte ser ut som en soffa alls. De finns i metall eller trä ramar och deras priser varierar från 149 USD till väl över en 1.000 USD. Fördelar: * allmänt tillgängliga. * Börja från mycket rimliga priser. * Rik kudde och val frame. Du kan få en fjäder, skum, ull, bomull eller någon annan kudde. Nackdelar: * De är Futons, inte soffor. Inte för vardagsrummet, bra för back rum bara. * God kvalitet och kära med inre resårmadrass är dyra. Du kan få en bättre kvalitet europeisk Bäddsoffa med samma eller lägre pris. * Ingen lagringsutrymme. * Kudde glider lätt: Detta är kanske det här är det största problemet med futon. Kudden bara inte stanna under dig och du måste dra upp den så ofta att det blir en olägenhet mycket snart.

c-europeiska bäddsoffor: Dessa är de tinnar sliprar idag. Real “Made in Europe” som ger dig en utmärkt sleeper. För att undvika billiga kinesiska imitationer är ett måste. Den största exportören är Turkiet. Fördelar: * Stor sovande och sitter kvalitet: Det finns modeller med både utmärkt sova och sittkomfort. * Levereras med förvaring: De flesta modeller levereras med ett lätt att komma åt, rymlig lagringsplats. * Lätt att använda mekanismen. Till skillnad från de utdragbar kära, deras mekanismer är mycket lätt att fungera. * Inre våren struktur: Även om det finns modeller med skum kuddar finns, majoriteten av dem kommer med ett slitstark ortopediska innerspring struktur. * Inbyggd Kudde: Ej futon, behöver du inte köpa ramen och dynan separat. De kommer med en inbyggd madrass som inte glider under dig. Nackdelar: * Un-utbytbar kudde: När dynan blir gammal, är det inte möjligt att ersätta den. Men för de flesta konsumenterna bör det inte vara ett problem eftersom de europeiska Bäddsoffor är mycket kraftigt byggda och även med daglig användning som en säng, de varar i ett decennium. * Firm sitta och sova yta: För de flesta amerikaner, inte bara bäddsoffor men alla europeiska gjorda soffor är fast för deras smak. Det är ett mycket relativt begrepp och någon “firma” är en annan ens “Soft”. Europeiska bäddsoffor finns i fast, mid-fasta och mjuka modeller. Även om du är en “mjuk” galen, finns det fortfarande en chans för dig att hitta en modell för din smak. Troligen sin “mjuka” modellen skulle vara “mid-företag” för din smak ..

d-kinesiska bäddsoffor: Kinesiska är de stora mästarna av kopiering. Sovrummet möbler kom från Kina för 10 år sedan betraktades som skräp. Men idag de erbjuder väldigt nära kvaliteten på amerikansk och europeisk gjort sovrumsmöbler. Men de saknar fortfarande den kreativitet som ger dig “beröring”, “nisch” eller “kanten”. För bäddsoffor fast, de har fortfarande mycket att lära. Deras kvalitet är mycket dålig och hållbarheten av varor är ganska låg. Deras priser är inte billig alls heller. Genomsnittlig bäddsoffa från Kina med inre fjädern och lagringskostnader lika mycket som EU gjorde en. Du betalar samma pengar för sämre kvalitet objekt som saknar utförande, komfort och hållbarhet.

Du bör fråga dig själv ett par frågor för att ta reda på exakt vad du behöver innan du bestämmer vad du ska köpa.

1 – Hur ofta kommer du att använda den som en säng? Om en bäddsoffa är att användas som en säng, låt oss säga en månad ett år, och ska användas som en soffa under hela året, så ska du fokusera på sittkomforten snarare än sovkomfort. Det betyder inte att du ska köpa en bäddsoffa som kommer att lamslå din gäst efter sova på det för en dag eller två. (Om du vill vara säker på att din gäst bor på ett hotell nästa gång, då är det en annan historia och du bör köpa pull-out som jag beskrev ovan …) Om du behöver använda den som en säng varje dag, då sovkomfort är av yttersta vikt. Det finns bäddsoffor i marknaden som är tillräckligt bekväm som en säng och en soffa. Men för det mesta att få en bättre komfort för någon av de användningar, att offra från andra är något oundvikligt.
Relevant på samma fråga, är en annan aspekt hållbarhet bäddsoffa. Om du planerar att använda den som en säng ofta, så ska du köpa en med innerfjäderkonstruktioner längre hållbarhet och bättre sovkomfort.

2 – Hur företaget vill du? Om du får en bäddsoffa med inre fjädern, säker, kommer det att vara fastare än skum och kära. Merparten av tiden, skum som är mer bekväm att sitta, men de är mindre hållbara och sovkomfort är inte så stor.

3 – Behöver du extra lagringsutrymme? För vissa kan det inte vara en nödvändighet att ha en extra lagringsutrymme, men för de flesta människor är det ett måste, om inte en “bra att ha”. De flesta av de europeiska Bäddsoffor och några av deras kinesiska kopior kommer med en lagringskapacitet

Jag har några slutliga förslag.

– Om du måste, inte köpa en bäddsoffa utan att se, sitta och lägga ner på det. Men om du är bekant med varor och såg samma eller liknande objekt någon annanstans, då gå för det. Så länge du vet vad du köper, kan du även köpa på nätet,.
– Bestäm vad du behöver innan du går för shopping. Optimera dina behov och merchandise tillgängligt och beslutar klokt.
– Försök att få din post installerat i ditt hem. Om du föredrar att installera själv, se till att du får väldigt tydliga instruktioner från säljaren. Om möjligt en video instruktion skulle vara perfekt.
– Fråga om artikeln är tillverkad. (Om det inte anges att produkten är tillverkad i USA eller Europa, för att det är från Kina eller andra ostasiatiska länder). Bli inte lurad.