bad tillbehör – för enkel badrum makeover

Planerar att sälja ditt hem eller kanske bara sprucing det upp för dig själv? Badrummet är ett av de viktigaste försäljningsargumenten för alla hus, och du också spendera en hel del av din tid där.

Tyvärr kan det bli dyrt att förnya ett rum med så många armaturer, VVS och elektriska problem. Så snarare än att försöka lyckan med alla dessa kopparrör, prova några bedrägligt enkla och prisvärda knep som att uppdatera skåp hårdvara och tillbehör bad. Val av bra bad tillbehör med tanke på utseendet och känslan du önskar för din privata utrymme kan modernisera och försköna utrymme för dig och för en potentiell köpare.

duschar och badkar
Byta ut en hel dusch eller badkar innebär en enorm tid engagemang och finansiella investeringar, men det är i fokus för badrummet. Annat än en bra blekmedel scrub, är en effektiv makeover på en budget ändra några viktiga funktioner. Ingen sekretess för din dusch och badkar? Installera en dusch stång som komplimanger kakel och hänga upp en enkel men iögonfallande gardin. Ännu bättre, köp en matchande uppsättning av handduk och toalettpapper innehavare papper. Om du har lite mer att spendera, dike gardinen och gå för ett glas dusch dörr. De är mer populär och ser elegant. Om du säljer, kanske ett trevligt tillägg vara en grab bar ligger bekvämt i duschen. Senior köpare och människor med små barn kommer att uppskatta denna enkla gest.

skåp
Har inte råd att sätta in nya skåp eller Refinish gamla? En snabb lösning är att byta ut den gamla skåp hårdvara med vissa stilrena nya handtag och knoppar, ger åldrade träet en ny gnista. En annan bra åtgärd är att se till att alla dörrar stängs korrekt. Det finns inget mer fula och irriterande än pipig gångjärn och dörrar som ständigt är öppna. Byt ut de gamla gångjärn och fångster för att få en bra passform.

integritet
Medan vi är inne på ämnet av dörrarna, är badrummet entrén fungerar också? Håll ditt företag en egen. Du vill inte att någon går in på dig under dina privata stunder, så se till att de inte genom att installera en enkel lås på insidan av dörren. Medan du är på det, är en annan trevlig kontakt uppgradera gammal dörr hårdvara med några nya knoppar att matcha bad tillbehör.

färg
De mest populära och förmodligen det mest effektiva sättet att öka skönheten i ditt badrum är genom en färgklick. Detta kan betyda att måla en enda accent väggen, det hela, eller bara lägga till färgglada mattor och handdukar. Bilder, växter och blommor kommer också att hjälpa lysa upp vad kan ibland urarta till en tråkig, strikt utilitaristisk rum. Bredvid sovrummet, badrummet är ofta en andra fristad, framkalla lugn och frid. En avkopplande bubbelbad är bara inte så inbjudande när du är omgiven av Stark, kala väggar och golv. Om du säljer, kom ihåg att du försöker göra det så tilltalande som möjligt för så många människor som möjligt. Så kasta de gamla kvällstidningarna bredvid toaletten och plocka en neutral eller hav-inspirerade pall för att locka potentiella köpare.

Ditt badrum ska vara en bekväm, lugnande plats, och det bör inte bryta din bank för att göra det på det sättet. Skåp hårdvara produkter och tillbehör bad erbjuda prisvärda touchups. Anställa en del kreativitet och förbättra det du redan har kommer att gå långt i redecorating ditt badrum.