avancerade biltvätt system för bilrekonditionering proffs

Mobila bilrekonditionering system hänvisar till avancerade maskiner biltvätt och lösningar som avsevärt förenkla och påskynda processen bilen rengöring. Idag topp distributörer erbjuder ett omfattande sortiment av bilrekonditionering system. Det innebär att du har massor av alternativ att välja mellan när det gäller att köpa rätt system biltvätt för din bilhandlare företag. Låt oss ta en titt på de viktigaste kategorierna av lösningar bilhandlare som finns på marknaden.

högtryckstvättar och mattan städare

Det är viktigt att köpa bärbar utrustning biltvätt som högtryckstvättar från välrenommerade ledande leverantörer. Detta kommer inte bara att garantera tillförlitliga prestanda och högre effektivitet, men kommer också att hjälpa till att hålla underhållskostnaderna låga. För bästa resultat, välj alltid ångsystem biltvätt som är speciellt utformade för företag bilrekonditionering.

Högtryckstvätt för bilhandlare ändamål använder oftast låg fukt-teknik och kan generera ånga vid extremt höga temperaturer upp till 300 º C. Denna super-het ånga fungerar som en kraftfull rengöring kraft som lätt kan lösa tuffa, feta avlagringar utan att skada fordonets ytor. Andra funktioner i högtryckstvättar som används i mobila anläggningar biltvätt inkluderar låga flödeshastigheter av bara 0,5 GPM och tryck på upp till 1500 psi, så att det inte kommer att skada något fordon ytor.

Bilrekonditionering utrustningen ingår även ett brett sortiment av kraftfulla mattan städare som lätt kan hantera många krävande rengöringsuppgifter av bilrekonditionering företag. Eftersom mattorna i fordon kan samlas en stor mängd smuts, tjära och fett, måste du använda högkvalitativa mattan städare som har utformats för att användas av bilrekonditionering proffs. Med höga ånga temperaturer, låg fuktighet teknik och snabbtorkande perioder, kan dessa mattan städare rengör och torka mattor på bara två timmar. Dessutom speciella klädsel verktyg tillåter detailers att enkelt komma åt svåråtkomliga områden i fordonets inredning.

gröna kemikalier för bilhandlare

Bilrekonditionering proffs utsätts för giftiga kemiska rengöringsmedel på en daglig basis. Om du är allvarligt oroad över de skadliga effekterna av kemiska rengöringsmedel, varför inte byta till gröna kemikalier biltvätt? Gröna kemikalier är inte bara naturligt, biologiskt nedbrytbart och icke-toxisk, de är också helt säkert för dig, dina anställda och miljön där de så småningom kommer att hamna.

Låt oss ta en titt på några innovativa, gröna kemikalier för tillämpningar bilrekonditionering:

grön biltvätt och lastbil tvättlösningar:

Dessa högt koncentrerade och kraftfulla gröna städare är speciellt framtagen för att aggressivt angripa caked smuts och tuffa fett på fordonets ytor samtidigt som de orsakar inga skador på ytorna. Sådan bilrekonditionering kemikalier har unika reningsteknik som använder nanostora molekyler att bryta ner smuts insättningar. Dessa smuts molekyler därefter hindras från återfästa till fordonets ytor så att fordonen är renare för en längre tid.

gröna mattan städare:

Kraftfull och snabb verkande gröna mattan rengöring produkter från ledande leverantörer kan helt förändra sättet du rena mattor. Nano-partiklarna i dessa naturliga produkter kan hantera alla typer av fläckar och smuts som är vanligast i bilrekonditionering applikationer. Bäst av allt, kan dessa gröna städare användas antingen direkt eller med biltvätt system som mattan shampooers eller ångtvättar.

När du får välja från ett så brett utbud av prisvärda system biltvätt och gröna kemikalier, är det vettigt att välja den bästa utrustningen från välrenommerade leverantörer att ta din bilrekonditionering företag till nya höjder.