alternativ uppvärmning – plats för alla

Tip O’Neill, tidigare talman i parlamentet, brukade säga, “All politik är lokal”.
Detsamma kan sägas om alternativ uppvärmning. Var du bor är den viktigaste faktorn som avgör vilket alternativ uppvärmning eller kylning alternativet är mest kostnadseffektiva för ditt hem.

Även om du äger en miljon dollar radhus i Bostons Back Bay, det finns bara inte tillräckligt med utrymme på en 25 “x 100 ‘mycket för ett radhus, små däck, ett par parkeringsplatser och en sluten slinga bergvärme.

Dock skulle ett tak solsystem för varmvatten vara genomförbart om du kunde få tanken förbi historisk renovering grupperna.

Om du bor i hög luftfuktighet Alabama, kommer den miljövänliga träsk svalare aldrig vara ett lönsamt alternativ till dyrare luftkonditionering.

Först när du begränsa de val för alternativ uppvärmning baserat på var du bor, kan du börja fokusera din tid och energi på det mest relevanta, kostnadseffektiva värmelösning.

urban alternativ uppvärmning
Jordvärme, utomhus ugnar och mest vindkraft är inte lämplig för stads-eller små-massa förorter hem. Med undantag för mycket små vindkraftverk (dvs. med rotorer en meter eller mindre i diameter) på mycket små torn, en fastighet storlek ett tunnland eller mer är önskvärt.

Braskaminer har använts i urbana områden så länge jag kan minnas. Jag köpte min första lufttätt kamin 1976. Majs och trä pelletskaminer är snabbt få acceptans som nya anläggningar eller ersättningar för befintliga vedspisar.

En Connecticut pelletskamin återförsäljare jag pratade med sa att han sålde så många träpellets och kaminer majs vintras tvingades han att tillfälligt stänga en av sina två butiker för bristen på produkt.

En anpassning av trä eller pelletskamin är det fullt ventilerade spisinsats. De är jämförbar prissatta till fristående spisar och erbjuder ett enkelt sätt att förvandla en annars ineffektiv eldstad till en värmekälla för flera rum.

Oventilerade gas log eldstäder eller propan värmare utrymme är billigare att köpa och installera, men är kontroversiell när det gäller hälsorisker och är förbjudna i vissa orter. Kontrollera att enheten du köper har ett ODS (syrebrist Sensor). Denna säkerhetsanordning stänger av värmaren när syret i rummet sjunker under 18%. (Normal är cirka 21%)

Dekorativa gel eldstäder är trevligt att titta på, men som inte anses legitima värmeanläggningar.

Elektriska och vattenburna (varmvatten) strålningsvärme är extremt mångsidiga och kan installeras överallt. Den vattenburna tillämpning av strålningsvärme kan drivas med allt från majs till gas och kan anpassas till värme uppfarter, badtunnor och naturligtvis ditt hem.

Solar för varmvatten är på uppgång i stadsområden. En granne till mig i Port Norfolk delen av Boston nyligen installerat en solpanel på taket av hans två familjehem. Hans entreprenör gjorde en förstklassig jobb och det inte förringa den visuella intryck av hans hus alls. Han säger också hans varmvatten räkningen nu kostar honom “Chumpändring”.

Låt oss inte glömma de ringa utrymme aggregatet. För många husägare som tillbringar merparten av sin tid i endast ett rum av en åtta rums-hus, är en billig värmeelement ofta det första valet att komplettera sin konventionella värmesystem.

förorts alternativ uppvärmning
Suburban partistorlekar kan köra allt från ¼ av en acre till tre tunnland. Men även en fjärdedel tunnland mycket öppnar upp möjligheten till en vertikal sluten slinga geotermisk systemet.

En tre tunnland mycket kommer att ge dig utrymme att installera en något billigare horisontell sluten slinga geotermisk systemet, ett vindkraftverk eller ens en utomhus ved, pellets eller majs ugn.

Vid ca $ 5000, är ??det utomhus ugnen din billigaste alternativet. En kvalitet 1800 watt vindkraftverk och torn kan köpas för $ 7000. Om jordvärme är ditt valfrihetssystem, kan en ny, 3.000 kvadratfot hem värmas och kylas för runt $ 20.000.

Om du samarbetar med ett program som Energy Crafted hem i Connecticut, är det möjligt att få en rabatt på 713 per ton av geotermisk värme / kylkapacitet. För 3.000 kvadratfot hem just nämnde, skulle det innebära en rabatt på totalt $ 2971.

Även vindkraft, jordvärme och utomhus ugnssystem är dyrare än den typiska 2000 $ ved pelletskamin, de är mycket effektiva och betalar sig på bara några år.

Den allt populärare tillverkade hem är ett växande segment av förorts fastighetsmarknaden, och brandsäkerhet koder är mycket specifika om vad du kan använda för att värma ditt hem.

Kontrollera med din lokala byggnadsnämnd för att ta reda på exakt vilka alternativa värmekällor tillåts innan du börjar handla för det bästa erbjudandet.

landsbygd alternativ uppvärmning
Precis som himlen och landskapet öppnar upp i landsbygden Amerika, så gör möjligheterna för alternativ uppvärmning.

Med så mycket utrymme att arbeta med er skulle kunna utforma en CHP (Combined Heat and Power Unit).

Ett självklart val för villaägare i Corn Belt skulle vara en utomhus majs ugn för värme och varmvatten. Par detta med ett lågt underhåll vindkraftverk för el och det är möjligt att uppnå en 70% + minskning av energikostnaderna jämfört med eldningsolja.

Om din fastighet har en grund damm eller sjö, kommer en sluten slinga geotermisk systemet värma och kyla ditt hem för kostnaden för el för att driva en värmepump.

De val för alternativ uppvärmning är rikligt oavsett var du bor. Det är bara en fråga om att veta var du passar i.