6 typer av våningssängar som passar dina behov

Olika typer av våningssängar för dina olika preferenser består av trippel våningssäng, grundläggande våningssäng, L-formad våningssäng, loftsäng, truckle våningssäng och futon våningssäng.
För studios och sovrum med liten yta, är våningssäng den bästa lösningen som besvarar din problem i termer av användbarhet samt litet utrymme. Våningssängar finns i många typer som kan fungera för dig oavsett om du är ensam i din egen studio eller du har små barn i ditt lilla hem utrymme. Ta en titt på de olika stilar av våningssängar för dina olika behov:
Basic bunkbed
Grundläggande våningssängar är de mest enkla men mest utrymmesbesparande typ av våningssäng du kan köpa. Bra för barn som delar ett rum, de har ofta en twin-säng framför en annan twin-size säng eller en twin-säng över en dubbel-säng. Du måste välja barnens våningssäng som är färgglada eller kanske de med underbara bilder för att göra deras sovrum mer tilltalande.
Futon våningssäng
I stället för en tvilling eller dubbel-säng vid den nedre delen av våningssäng, kunde en futon också användas. Detta kallas en futon bunkbed. Den futon kan användas som en soffa under dagen och kan läggas ut som en säng på natten. Det luftiga säng över futon kan vara dubbel storlek eller twin baserat på ditt behov. En futon våningssäng är bra för sleepovers. Det är också utmärkt om du har en liten golvyta och du vill att regelbundet använda futon för att sova på natten och du vill ha extra område i dagtid.
L-formad våningssäng
Som etiketten antyder, bildar denna typ av våningssäng en L-form. Det krävs ett större rum område än den grundläggande våningssäng. Den översta våningssäng är placerad i rät vinkel till den nedre bädden, att ge några område nedan som kan användas för ett inbyggt skåp, ett bord, eller lådor.
Truckle bunkbed
En truckle våningssäng är helt enkelt en våningssäng med en UNDERSÄNG under botten våningssäng, som kan dras ut som helst när det behövs för att sova. Det är bäst för sleepovers eller ett bra alternativ om du har 3 barn som delar ett litet rum eller utrymme.
Loftsäng
En loftsäng är när en säng är luftigt eller förhöjt, lämnar ett område nedanför för andra ändamål. Denna speciella säng kan vara tvilling eller dubbel i storlek, beroende på dina behov, liksom ditt rum område.
* Junior loft. Denna speciella loftsäng har både tillförlitlig och dessutom rolig design som är perfekt för små. Det luftiga bädden inte så extremt höjs, men ändå lämnar tillräcklig area nedan som skulle kunna användas som en lekplats. Några andra junior loft har också en bild bifogas från loftsäng ner till golvet.
* Studie loft. En studie loft har en studie område under en upphöjd bädd. Perfekt för tonåringar, omfattar denna särskilda design både prestanda och tidsbesparande funktioner för dina barns litet rum område. Du kan infoga ett datorbord, en studie bord, en hylla för boken, och även andra behöver ditt barn kan ha för sina studier.
* Novelty säng. Denna speciella säng är otroligt underbart för små barn. Den kan baseras på utformningen av ditt barns rum. Det kan utformas med den för ett slott, en lastbil, och andra spännande design. Höjden på sängen är det av en junior loft vilket gör det säkert för ditt barn att sova, men ändå lämna tillräckligt område nedan för kul och spela.
Triple bunkbed
Slutligen kan våningssängar har även tre våningssängar. Det är oftast en loftsäng fäst bredvid en grundläggande våningssäng, bildar en L-form. Utrymmet under loftet kan användas för några andra ändamål, såsom lekplats för dina barn, en med sittplatser, en studie område, och ett utrymme för skåp och drawaers.
Påbörja från en mycket enkel konstruktion, har våningssängar utvecklats till sofistikerade stilar passar för olika behov. Oavsett hur litet ditt rum utrymme är, med våningssängar, har du alltid utrymme för olika sovrum väsentligheter och rum för dina barn att leka och vila.