3 tecken ditt hem kan använda lyftbara markiser

Är “markis” ett bekant ord i ditt ordförråd? Om så, är det sannolikt på grund av markiser som du har sett i din lokala affärsdistrikt, eller kanske på de mer utsmyckade hus i din stad. Markiser lägger en ljus del av personligheten till en byggnad, få folk att ge ett hem en andra blick. Men de tjänar en mer funktionell sväng också. Faktum är, det finns mer praktiska och mer övertygande skäl att allt fler fastighetsägare och villaägare är med infällbara markiser installerade. På kort tid, här är en sammanfattning av tre huvudsakliga skäl till att du kanske vill ta en titt på bostäder markiser marknad.

Ditt hus kan vinna på markiser om …

Ett. Du har en balkong, däck, uteplats, eller annat utanför område som känns som Sahara när solen kommer upp. Många villaägare utforma uteplatser för sina hus, visualisera coola eftermiddagar i vinden, avslappnade sessioner grill, och strömförande gånger leka med barnen. Sorgligt nog, många människor misslyckas med att ta en central faktor i beaktande: solen. När trä och betong utrymmen fångas i direkt solljus utan skydd, blir de ungefär som människor med barn som en middagstid öken, och visionen för en stor, multi-användning, uteplats blir aldrig realiseras (utom i den momentana cool på morgnar och kvällar). Svett och brännande strålar gör inte för avkoppling.

Om det här beskriver din trädgård, ser du att infällbara markiser kan vara den felande länken i din utomhus ekosystemet. Markiser tackla solen och tämja den så att du kan njuta fullt ut av utomhus områden som du investerat tid och pengar i. Med markiser på plats, kommer du att kunna dra nytta av din bakgård är bekvämligheter på någon timme på dagen och i alla typ av väder, korta av en våldsam storm. Om du vill ha skugga, voila. Om du vill arbeta på din solbränna, presto. Retractable markiser kan sänkas och indragen i mindre än en minut.

2. Okontrollerad solljus överhettas ofta insidan av ditt hem. Har du ofta dra mörkar att svalka ett rum? Har direkt ljus från fönstren har en tendens att bleka ditt hem inredning? Om du installerar markiser över dina fönster, kommer du att gynnas på flera sätt: Först kommer du att kunna sluta sänka dina persienner, vilket kommer att ge ditt rum ett mer öppet, inbjudande atmosfär. Det andra, kommer du att spara dina möbler och väggar från att blekas av solen. Tredje, du sparar avsevärt på elräkningar, eftersom studier av American Society of Heating and Air Conditioning Engineers visar att markiser kan sänka inomhustemperaturen i ditt hem med 15 grader och spara över 30 procent på kostnader för luftkonditionering.

Tre. Du kan använda vissa ytterligare bostadsyta i ditt hus. Medan markiser installeras ofta på andra och tredje våningar fönster, kanske deras mest primära användningen sker i de situationer marknivå. Eftersom moderna markiser kan vara så stor som 14 meter djup och 30 meter bred, investera i en full storlek förtält utökar boyta på ett hem i naturen. Vissa hem (och företag) ägare använder infällbara markiser att utöka färger och vibbar av deras interiörer utanför, skapar i kraft, uterum. Det betyder mer utrymme för att underhålla, slappna av och prata. Med en låg initial kostnad och enkel installation, markiser är ett smart sätt att lägga till ditt hem gästfrihet potential, livability och andrahandsvärde. De kräver inte arkitekter eller bygglov för att installera, men de är lätt anpassas för att matcha den befintliga utseendet på ditt hus.

Dessa är några av de första nivån anledningen att husägaren börjar investera i infällbara markiser. Verkar ditt hus som en kandidat? Om så är fallet, det finns mer att tänka på, eftersom markiser har en andra del med fördelar också.