20 Spara energi idéer för ditt hem som är väl värt att veta

Behovet av energieffektivitet i hemmet är ett hett ämne i världen idag. Inte nog med att vi inför miljöpåverkan av vår överkonsumtion av energi, men folk börjar känna av smärtan i sina plånböcker och naturligt letar efter sätt att spara hem energi och pengar.

Här är 20 Spara energi Idéer för ditt hem som är väl värt att veta:

• Justera din termostat inställningarna för energibesparing baserat på tid på året.

Ett. Under sommarmånaderna, höja din termostat upp till 78 grader. Om du går utanför eller borta från hemmet i mer än fyra timmar, överväga att höja den 5 och 10 grader eller mer.

2. Under vintermånaderna, sänka dina termostatinställningarna under dagen till mellan 65 och 70 grader. På natten eller när du är borta från hemmet under flera timmar, ställa in termostaten till 58 grader.

Tre. Om ditt hus har en värmepump, undvika att köra den akuta värmen genom att öka temperaturen långsamt.

4. Slutligen, överväga att installera en programmerbar värme termostat som tillåter dig att automatiskt justera eller programmera dina termostatinställningarna hela dagen.

• Sänk dina varmvatteninställningar värmare till den optimala temperaturområdet 120-125 grader Fahrenheit.

Fem. Placera tvättmaskinen nära din varmvattenberedare eftersom vattnet förlorar värme som rinner genom rören.

6. Ytterligare energibesparing idéer skulle innefatta isolering av vattenledningar som kommer från din varmvattenberedare, och inslagning din värmare med en isolerande filt för varmvattenberedare. Denna sista energibesparande tips är särskilt viktigt om din varmvattenberedare är i ett ouppvärmt område av ditt hem.

• Minimera vattenanvändningen i vardagliga sysslor.

7. Undvik att låta vattnet rinna när du borstar tänderna eller rakning. Detta är en dålig vana de flesta människor behöver för att bryta, men det skulle vara väl värt ansträngningen.

8. Börja med duschar i stället för bad för att spara vatten. Gå ett steg längre och spara mer energi hemma värme med svalare vatten.

9. Installera snålspolande kranar och duschmunstycken. De är billiga, lätta att installera, och är bra på att minska energi-och varmvatten användning.

10. Försök alltid att tvätta en full last av kläder, och kom ihåg att korrekt justera vattennivån för mindre laster.

11. Samla regnvatten i en hink eller regn fat och sedan använda den för att vattna dina växter.

• Gör fastställande läckande kranar högsta prioritet.

12. En kran som droppar en gång per sekund avfall 2.000 liter vatten i ett enda år. Lägg till att mängden hemmet värmeenergi bortkastade om läckan är ett hett vatten läcka, och du är bokstavligen att kasta pengarna i sjön.

• Maximera dina energibesparingar ljus med energibesparing glödlampor och avancerade kontroller belysning.

13. Byt ut glödlampor med fluorescerande kompakta lampor. De använder upp till 75 procent mindre el.

14. Använd soldriven accent belysning i din trädgård och längs vägar.

15. Installera lågenergi LED lampor och ljus natt som kommer med foto sensorer i badrum, sovrum och hall. De fotosensorer kommer hålla belysningen stängs av under dagen.

16. Överväga att installera timers och dimmer för att öka energibesparingar ljus. Var noga med att använda energisnåla dimbara lampor med dimmer.

17. När det är möjligt, i stället för att tända ett helt rum, införa uppgift belysning och fokusera ljuset endast där det behövs.

18. I områden, där starkt ljus är inte alltid nödvändigt eller önskvärt, kontroll ljusnivåer med tre-vägs lampor. Kom ihåg att använda tre-vägs glödlampor för detta ändamål.

19. Använd lågenergi LED lampor för semester belysning.

20. Ett par mer energibesparing idéer för att hjälpa till att minska din elräkning inkluderar vrida belysningen när du lämnar ett rum och rengöra dina glödlampor regelbundet.

Du kan lätt uppleva märkbara energibesparingar pengar inom en snar framtid genom att helt enkelt sätta dessa energibesparing idéer och tips i praktiken börjar idag.