10 perfekta inflyttnings presenter

Så du har flyttat in i ditt nya pad. Glöm advokater, fastighetsmäklare och räkningar, det finns bara en sak som borde vara på ditt sinne – inflyttnings presenter!

Det räcker att gå igenom besväret med att köpa ett hus bara så du kan få en ny uppsättning av vinglas.

Trycket på vänner och släktingar för att köpa den perfekta presenten är hög. Oroa dig inte, vår guide nedan kommer att avslöja att det finns vissa gåvor där du är nästan garanterat att du inte behöver hänga på kvittot eftersom ingen i deras rätt sinne skulle vilja del med ….

1) en loo read

Det måste vara en perfekt dag om du får en Loo Läs inflyttningspresent. Denna ganska geniala manick är en design dröm – dess tråd ram rymmer tidningar och tidskrifter för din läsning, och naturligtvis, loo rullar. Bara en fancy loo pappershållare? Denna dag är mer än bara en blixt i pannan.

2) plantor

Växter lägga värme, syre och grönska till ditt hem och även om du är en försumlig soul vissa typer av växter är ganska oförstörbar och härdiga – som spindeln anläggningen. Eller så kan du få en anläggning med mening, bambu till exempel betyder lycka, perfekt för ett nytt hem. Växter är attraktiv, hälsosam, lätt och billigt att underhålla och om du bor ensam, de är bättre att prata med än väggen.

3) Illaluktande ljus

Så du kanske tycker det är lite oförskämt att få massor av illaluktande produkter för ditt nya hem – vad är de försöker säga om dig? Men dofter är ett härligt sätt att förvandla ditt hem till en oas. Och, som växter, kan du lägga så mycket tanke som du vill i de dofter du valde.

• Lavendel – Efter allt som uppackning och stress av flytt, är lavendel perfekt för avkoppling.

• Furu eller Mint – Pine och mynta är upplyftande, rena och glada, en frisk fläkt för ditt hus gäster.

• Rose, sandelträ och jasmin – söker romantik? Om din söta granne knackar på din dörr letar efter en kopp socker, se till att du bränner dessa berusande illaluktande ljus.

• Kanel, bär och äpple – du vet bara att det är jul när dessa rika, mysiga dofter osar runt ditt vardagsrum.

4) vaser

Det kan inte vara mycket fantasifulla, men det är en säker sak som när du har en inflyttningsfest någon kommer att ge dig en massa blommor. Du vet att du är ett riktigt hem ägare när du har mer än en vas.

5) tavlan

Svarta tavlor kan vara en återgång i denna digitala, elektroniska tidsåldern, men ge någon en bit krita och se dem släppa loss barnet inom. Svarta tavlor är ett roligt sätt att lämna meddelanden – från inköpslistor till inspirerande citat om livets mening. Eller du kan lämna roliga teckningar eller spela luffarschack över frukost. Möjligheterna är lika oändliga som din fantasi.

6) DVD

Någon vet om du kommer att tillbringa tillräckligt med tid i ditt nya pad än du behöver hemunderhållning. DVD-skivor är det perfekta sättet att LIST bort vintermånaderna. Här är några lämpliga förslag:

• Trollkarlen från Oz. När allt, det finns ingen plats som hemma.
• The Waltons. En hyllning till familjeliv under ett tak.
• The Simpsons. En hyllning till familjeliv under ett tak. Med humor.

7) Vinglas

En praktisk och genomtänkt gåva, hur kommer du värd en inflyttningsfest utan dem?

8) Köksredskap

Som ovan, måste du kunna baka en tårta för alla dem grannar poppar runda för en cuppa.

9) en verktygslåda

En verktygslåda kan inte vara mycket attraktiv som en gåva, men du ska vara glad för det när det gäller att hänga alla dessa nya bilder, sätta ihop bokhyllorna eller fastställande av köksskåp.

10) en piggybank

Nu när du äger ett hem, behöver du en spargris för att börja spara slantar för alla dessa hem förbättringar!