10 nyttiga insekter som ger grön skadedjursbekämpning

Din lokala skadedjursbekämpning företag har förmodligen flera insekt Valentines. Att vara förälskad med en insekt kan slå dig så konstigt. Om du inte är aktuellt med bostäder skadedjursbekämpning scen, kan du se alla buggar som lika repellerande, men sanningen är att det finns många nyttiga arter som kan vara din partner i grön skadedjursbekämpning. Om du hittar någon av de följande tio nyttiga insekter i din trädgård, låt dem blomstra.

Ett. honungsbin

Om du och din älskare adore färska blommor, tacka honungsbin för den avgörande pollinering som de tillhandahåller. Plus, honungsbin göra honung!

2. gröna lacewings

Du kan vara obekanta med gröna lacewings, men de är hjältar i trädgården eftersom de slukar skadedjur såsom trips, kvalster, whiteflies och bladlöss. Dessutom, gröna lacewings ger pollinering, precis som honungsbin.

Tre. nyckelpigor

Alla hjärtans dag skulle inte vara detsamma utan rosor, och nyckelpigor är försvarare av rosor. Trädgårdsmästare runt nyckelpigor världen köper för att äta bladlöss som är bane av rosenbuskar existens. Bladlöss är egentligen inte ett tillräckligt allvarligt hot för att motivera professionell bostäder skadedjursbekämpning, men säker kan döda en romantisk stämning.

4. kvalster rovdjur

Phytoseiulus persimilis, AKA Mite Predator, slukar kvalster i alla skeden av livet, inklusive det förhatliga spinn. Släpper kvalster rovdjur i din trädgård är en miljövänlig metod för bostäder skadedjursbekämpning.

Fem. minut pirat bug

Bara vara glad att du inte är en thrip, bladlöss, larv eller insekt ägg. Om du var, skulle du vara mottagliga till döds av den minut pirat bugg, som använder en nål-liknande näbb för att suga ut de inre vätskor i sin be. Uppmuntra minuten pirat buggar i din trädgård och se pest populationer minskar.

6. eldflugor

Fireflies öva en ovanlig form av sexuell kommunikation. De använder sina glödande bakre ändar för att hitta kompisar. Fireflies tjänar inte någon användbar funktion, men de skapa den perfekta romantiska stämningen under varma sommarnätter.

7. sländor

Myggor har förstört miljontals romantiska rendezvous. Lyckligtvis kan du avskräcka myggor genom att uppmuntra trollsländor. Liksom deras be, sländor föder vanligtvis i öppen stående vatten. (Utrota dessa häckningsplatser är ett annat sätt att öva grönt bostadsområde skadedjursbekämpning.)

8. syrsor

Human älskare svimma för parning samtal av manliga syrsor, som nöter benen tillsammans för att skapa varningssignaler att hålla romantiska rivaler borta. Real Romeos, syrsor använder också denna unika talang för att sjunga en efter parning serenad.

9. bönsyrsa

Gröna tummen över hela världen älskar bönsyrsa eftersom de äter insekter ägg, myggor, larver, leafhoppers, bladlöss och kvalster. Din lokala skadedjursbekämpning företag kanske kan ge en katalog av detta och andra rovdjur insekt.

10. spined soldat bug

Den spined soldat bugg undervisar en viktig kärlek läxa: Skönhet ligger i betraktarens öga. Visst, skulle den genomsnittliga personen känns inte varm, sprudlande känslor för spined soldaten bugg, som stoltserar med taggiga skuldra utbuktningar och en lång snabel. Men växtälskare adore spined soldaten bugg eftersom den äter oönskade maskar, loopers och skalbaggar.

Oavsett om du är en älskare av romantiska utomhus scener, en trädgårdsmästare, eller bara en hater av flygande skadedjur, kommer du att älska den gröna skadedjursbekämpning som dessa nyttiga insekter. Uppmuntra dessa fel på din fastighet genom att förse dem med deras föredragna former av mat och husrum.