10 great-green-Idéer för ombyggnad av ditt hem

En stuga är en stor tillflyktsort och nu, det finns massor av sätt att göra det ännu mer tilltalande med miljövänliga alternativ till vanliga renovering material. Dessa är bara några idéer för “grön” ombyggnad, så se till att hålla ögonen öppna för fler sätt att minimera din stuga påverkan på vildmarken samtidigt maximera din njutning av det!

Ett. återvunnet trä golv

Vill du byta ut ordet? Tänk återvunnet trä från andra byggnader för golv. Det finns företag där ute som inte gör annat än producera kvalitet golv av trä som används. Det ser bra och presterar fantastiskt – utan att påverka miljön genom loggning.

2. energystar

Bygga om badrummet? Prova EnergyStar apparater, till exempel låg-vatten-toaletter, energieffektiva duschmunstycken och vattensparande kranar. Dessa kan inte bara spara hundratals liter vatten, kan de också verkligen spara på den energi som krävs för att värma vatten. Medan du är på det, anser en täckmantel för din varmvattenberedare eller en ny, bättre isolerade en.

Tre. lokala floran

Lokala växter kommer att blomstra bättre och kräver mindre vård än importerade. De sparar på vatten, eftersom de används till klimatet i området, och inte kräver särskild jord eller skötsel. De är också i allmänhet gratis för den som tar sig tid att leta efter dem.

4. giftfria färger och läcker

Det finns nu finish för ditt virke som inte kommer att förgifta dig eller miljön. Detta är särskilt viktigt, eftersom vissa ytor kan fortfarande avge VOC (flyktiga organiska föreningar) för år efter torkning. Samma sak gäller för färg. Det finns nu företag som säljer låg-VOC och återvunnen färg, vilket gör det så mycket lättare att inreda ditt hem i “grön”.

Fem. köpa lokalt.

Lokal sten, trä och andra material kommer att kosta din omgivning mycket mindre än de som måste transporteras. Du kommer också att investera i din lokala ekonomin.

6. Återvinn väggmaterial.

Du kan nu hitta återvunnet gips och isolering, ofta för mycket mindre än nya. Det finns ett växande antal företag som är specialiserade på strippa byggnader av återvinningsbart material och upparbetning dem till något nytt och ibland ännu effektivare.

7. energisparande fönster

Energieffektiva fönster kommer så småningom betala för sig med de besparingar inom uppvärmning och kylning som de ger husägare. Mindre effekt svinn betyder mer för alla!

8. Värme-och kylsystem timers.

Om du är borta från stugan hela dagen, är det knappast meningsfullt att hålla värmen på Hög eller luftkonditioneringen på Sub-Zero. En timer kan du spara energi och pengar genom att byta din klimatkontroll på precis i tid för dig att dra nytta av det och inte före.

9. alternativa kraftkällor

solpaneler och vindkraftverk finns bara två alternativ för en växande rörelse för att få mer energi från förnybara resurser snarare än våra överbelastade elnät eller fossila bränslen. Om du är i ett avlägset område, kan alternativa kraftkällor innebär också skillnaden mellan ett plötsligt strömavbrott och en bekväm kväll.

10. Utbilda dig på skötsel och underhåll av “gröna” produkter

Många människor får “miljövänliga” produkter, bara att reagera med bestörtning när de inte presterar som tidigare produkter gjorde. Många naturliga produkter har en kortare hållbarhet eller kräver en större uppmärksamhet än de konventionellt framställda sådana. Det anstår Stugägarens att noggrant undersöka de alternativ som finns för dem och göra det bästa valet baserat på nuvärdet, kostnad och miljöpåverkan samt framtida kostnader och tiden det tar att behålla dessa produkter på rätt sätt.

Med dessa och andra idéer som du hittar om du forskning “gröna” sätt att omdana din stuga, kan du ha en miljövänlig bostad som slutar vara billigare i längden.